Aanbieding! F

Amerikaanse koelkast Samsung RH69B8020S9

Transportschade

De Amerikaanse koelkast Samsung RH69B8020S9 heeft energieklasse F. Zijn energieverbruik per jaar is 420 kWh en hij heeft een geluidsniveau van 36 dB. De totale inhoud is 645 liter, waarvan 403 liter koelen en 242 liter vriezen.

 1,399.00

Productinformatie

De Amerikaanse koelkast Samsung RH69B8020S9 heeft energieklasse F. Zijn energieverbruik per jaar is 420 kWh en hij heeft een geluidsniveau van 36 dB. De totale inhoud is 645 liter, waarvan 403 liter koelen en 242 liter vriezen.

Krachtig koelen, krachtig bevriezen
Als je iets bijzonder snel wilt koelen of invriezen, druk je (bijvoorbeeld na je zomervakantie) drie seconden op de betreffende knop. Door op de knoppen Power Cool en Power Freeze te drukken, wordt automatisch de laagste temperatuur ingesteld (1 °C/-23 °C). Dit betekent dat de betreffende ruimtes zo snel mogelijk worden afgekoeld.

Twin Cooling Plus™
Met Twin Cooling Plus blijft je eten vochtiger en langer houdbaar. Dankzij de Twin Cooling Plus technologie worden het koel- en vriesgedeelte onafhankelijk van elkaar gekoeld, waardoor de temperatuur en luchtvochtigheid in beide compartimenten optimaal worden geregeld. Dit betekent dat voedsel langer vers blijft en dat geuren zich niet vermengen.

De digitale invertercompressor
Sensoren verspreid over de koelkast meten de temperatuurschommelingen die optreden wanneer de deuren worden geopend. Op basis van deze informatie selecteert de digitale invertercompressor een van zijn zeven prestatieniveaus en past zijn prestaties aan, afhankelijk van de koelbehoefte. Dit resulteert niet alleen in een constante interne temperatuur, maar kan ook de energie-efficiëntie en levensduur van de compressor vergroten. Daarom geven wij 20 jaar garantie op digitale invertercompressoren.

Geïntegreerd waterreservoir van 4,5ℓ
Dankzij de interne watertank geniet je van flexibiliteit bij het kiezen van de locatie van de side-by-side, omdat er geen permanente wateraansluiting nodig is. Het waterreservoir heeft met 4,5 liter een hoge inhoud en is BPA-vrij.

Auto-ijsmaker
Dankzij de Auto Ice Maker zijn ijsblokjes gemakkelijk beschikbaar. In combinatie met de waterdispenser ben je goed uitgerust voor elke gelegenheid. En dankzij de uitneembare bak zie je gemakkelijk hoeveel ijs er nog over is.

Belangrijkste kenmerken Amerikaanse koelkast Samsung RH69B8020S9

 • Automatisch navulbare kan
 • Food Showcase-deur
 • Vakantiecircuit
 • Slimme sensor
 • Capaciteit watertank maximaal 4,5 liter
 • inhoud van het koelgedeelte 403 liter
 • inhoud van het vriesgedeelte 242 liter
 • Kleur roestvrij staal/zilver
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 36
Kleur roestvrijstaal gekleurd
Breedte (cm) 91.2
Diepte (cm) 71.6
Hoogte (cm) 178
Digitaal display Touch-control
Energieklasse (nieuw label) F
Energieverbr. per jaar (kWh) 420
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
IJsdispenser Ja
Watertoevoer Waterreservoir
Inhoud koelruimte (liter) 403
Inhoud vriesruimte (liter) 242
Totale inhoud (liter) 645
Merk Samsung
Anti ijsvorming No frost
Watertap Ja
Staat van het product Transportschade
Amerikaanse koelkast Samsung RH69B8020S9
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Amerikaanse koelkast Samsung RH69B8020S9” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *