Aanbieding! E

Amerikaanse koelkast Samsung RS68A8821S9

Transportschade

De Amerikaanse koelkast Samsung RS68A8821S9 is een fijne toevoeging aan je keuken. De door-in-door koelkast heeft een inhoud van maar liefst 634 liter. De inhoud van de koelkast is 409 liter en die van de vriezer is 225 liter.

 999.00

Productinformatie

De Amerikaanse koelkast Samsung RS68A8821S9 is een fijne toevoeging aan je keuken. De door-in-door koelkast heeft een inhoud van maar liefst 634 liter. De inhoud van de koelkast is 409 liter en die van de vriezer is 225 liter.

Gebruik je koelkast op 5 flexibele manieren
Smart Conversion geeft je meer flexibiliteit met 5 verschillende instellingen. Natuurlijk kan je de Amerikaanse koelkast in standaard modus gebruiken: links vriezer en rechts koelkast. Meer behoefte aan koelruimte? Zet het linker gedeelte om van vriezen naar koelen en je hebt een méga koelkast. Op vakantie? Zet het koelgedeelte uit en gebruik alleen de vriezer. Vriezer schoonmaken? Zet het vriesgedeelte makkelijk uit voor de grote schoonmaak. Even niet zoveel ruimte nodig? Gebruik alleen het vriesgedeelte als koelkast (3°C). Kortom, de nieuwe RS8000A lijn maakt het leven een stuk gemakkelijker door de 5 verschillende instellingen. Er is er altijd wel één die past bij jouw huishouden.

Meer ruimte aan de binnenkant – hetzelfde formaat aan de buitenkant
Dankzij de enorme inhoud van tot 634 liter is er meer dan voldoende ruimte in de koelkast en de vriezer om je wekelijkse boodschappen te bewaren. De unieke SpaceMax™-technologie zorgt voor hyperefficiënte isolatie, waardoor de wanden veel dunner zijn. Zo heb je veel meer ruimte, zonder dat het formaat of het energieverbruik toenemen.

Tot 2 weken langer vers
Etenswaren blijven tot twee keer zo lang fris en vers. Twin Cooling Plus™ optimaliseert de temperatuur en vochtigheidsgraad in de koelkast en vriezer via twee gescheiden koelsystemen. Dit zorgt ervoor dat vers eten niet uitdroogt en beschermt de smaak door te voorkomen dat geuren uit de koelkast en vriezer zich vermengen.

Belangrijkste kenmerken van Amerikaanse koelkast Samsung RS68A8821S9

 • Energie-efficiëntieklasse E
 • Jaarlijks energieverbruik 351 kWh/jaar
 • volume van de vriesvakken 225ℓ
 • Volume van de koelvakken 409ℓ
 • Geluidsniveau 36 dB(A)
 • Geluidsniveau klasse C
 • Totaal (liter) 634 ℓ
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 36
Kleur Refined Inox
Breedte (cm) 91.2
Diepte (cm) 71.6
Hoogte (cm) 178
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) E
Energieverbr. per jaar (kWh) 351
Garantie 1 jaar garantie
Crushed Ice Ja
IJsdispenser Ja
Watertoevoer Waterreservoir
Inhoud koelruimte (liter) 409
Inhoud vriesruimte (liter) 225
Totale inhoud (liter) 634
Merk Samsung
Anti ijsvorming No frost
Watertap Ja
Staat van het product Transportschade
Amerikaanse koelkast Samsung RS68A8821S9
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Amerikaanse koelkast Samsung RS68A8821S9” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *