Aanbieding! F

Amerikaanse koelkast Samsung RS6JA8510S9

Transportschade

De Amerikaanse koelkast Samsung RS6JA8510S9 heeft energieklasse F. Zijn energieverbruik per jaar is 395 kWh en hij heeft een geluidsniveau van 36 dB. De totale inhoud is 634 liter, waarvan 409 liter koelen en 225 liter vriezen.

 999.00

Productinformatie

De Amerikaanse koelkast Samsung RS6JA8510S9 heeft energieklasse F. Zijn energieverbruik per jaar is 395 kWh en hij heeft een geluidsniveau van 36 dB. De totale inhoud is 634 liter, waarvan 409 liter koelen en 225 liter vriezen.

Space Max™-technologie
Met een inhoud van maar liefst 652 liter heb je voldoende ruimte voor je etenswaren. Dankzij onze SpaceMax™-technologie maakt de efficiënte isolerende werking het mogelijk om bijzonder dunne apparaatwanden te gebruiken zonder meer energie te verbruiken. Hierdoor heb je meer opbergruimte in de koelkast, maar heb je niet meer ruimte nodig in de keuken.

Slimme conversie™
Met Smart Conversion™ ben je nog flexibeler bij het koelen van je etenswaren, want dankzij Twin Cooling+ zijn beide delen van de side-by-side apart te bedienen en kun je kiezen uit 5 verschillende standen. Gebruik het linker vriesgedeelte bijvoorbeeld als regulier koelgedeelte om meer verse producten in te bewaren, of schakel één kant uit en bespaar energie.

Dubbele koeling+™
Twee afzonderlijke koelcircuits zorgen ervoor dat er geen luchtuitwisseling plaatsvindt tussen het koel- en vriesgedeelte. Hierdoor wordt de overdracht van geuren en smaken van de koelkast naar het vriesgedeelte verminderd en bereikt de droge lucht in het vriesgedeelte het koelgedeelte niet. Hierdoor kan de ideale luchtvochtigheid behouden blijven en blijven groenten en fruit langer vers.

Plat ventilatiekanaal
Hierdoor kunnen we nog meer ruimte creëren voor je voedsel, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties van de koelkast. In tegenstelling tot conventionele ventilatiekanalen is de koelopening in de achterwand volledig vlak, waardoor je meer opbergruimte benut met hetzelfde koeleffect.

Belangrijkste kenmerken Amerikaanse koelkast Samsung RS6JA8510S9

 • Nauwkeurige koeling
 • Power Freeze
 • Power Cool
 • Gemakkelijk toegankelijke bedieningsknoppen
 • Water- en ijsdispensers
 • Ruimtebesparende ijsmachine in de deur
 • Ruimte Max
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 36
Kleur roest vrij staal gekleurd
Breedte (cm) 91.2
Diepte (cm) 71.6
Hoogte (cm) 174.6
Digitaal display Touch-control
Energieklasse (nieuw label) F
Energieverbr. per jaar (kWh) 395
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Crushed Ice Ja
IJsdispenser Ja
Watertoevoer Waterreservoir
Inhoud koelruimte (liter) 409
Inhoud vriesruimte (liter) 225
Totale inhoud (liter) 634
Merk Samsung
Anti ijsvorming NoFrostPlus
Watertap Ja
Staat van het product Transportschade
Amerikaanse koelkast Samsung RS6JA8510S9
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Amerikaanse koelkast Samsung RS6JA8510S9” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *