Aanbieding! F

Inbouw koelvriescombinatie Samsung BRB26615FWW

Transportschade

Inbouw koelvriescombinatie Samsung BRB26615FWW heeft energielabel F met een jaarlijks verbruik van 288 kWh.De totale inhoud van het apparaat Lees Meer

Inbouw koelvriescombinatie Samsung BRB26615FWW heeft energielabel F met een jaarlijks verbruik van 288 kWh.De totale inhoud van het apparaat is 267 liter, waarvan 193 liter in het koelgedeelte  en 74 liter vriesgedeelte. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 35 dB. 

 599.00  569.05

Productinformatie

Inbouw koelvriescombinatie Samsung BRB26615FWW heeft energielabel F met een jaarlijks verbruik van 288 kWh.De totale inhoud van het apparaat is 267 liter, waarvan 193 liter in het koelgedeelte  en 74 liter vriesgedeelte. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 35 dB. 

No Frost
Nooit meer tijd en energie verspillen aan het ontdooien van de koelkast.

All-Around Cooling
De aparte koeling optimaliseert de temperatuur en de vochtigheid in de koelkast en het vriescompartiment.

SpaceMax™ Technology
Deze technologie zorgt voor hyperefficiënte isolatie, waardoor de wanden veel dunner zijn.

No frost
Nooit meer tijd en energie verspillen aan het ontdooien van de koelkast. No Frost-technologie verbetert de luchtcirculatie en houdt de temperatuur constant, wat ijsvorming voorkomt. De ingestelde temperatuur wordt ook sneller bereikt. Het koelsysteem wordt minder zwaar belast en gaat daardoor langer mee.

Houdt langer vers
Zorg dat al je etenswaren perfect gekoeld blijven. All-Around Cooling koelt ieder deel van de koelkast gelijkmatig. Het systeem controleert de temperatuur voortdurend en laat koele lucht circuleren via slim geplaatste luchtgaten. Z

Ruimer aan de binnenkant
SpaceMax™-technologie zorgt voor hyperefficiënte isolatie, waardoor de wanden veel dunner zijn. Je hebt dus meer ruimte, zonder dat de koelkast uitsteekt ten opzichte van je aanrecht.

Meer plek in de deur
Deel de ruimte in de koelkastdeur flexibel in, zodat je meer kwijt kunt en geen ruimte onbenut laat. Dankzij het Variety Guard-ontwerp kun je de deur geheel naar eigen voorkeur efficiënt indelen in 5 multifunctionele compartimenten.

Rack & Shelf™
Maak efficiënt gebruik van je koelkastruimte met het multifunctionele Rack & Shelf™-systeem. Het brede ontwerp is niet alleen geschikt voor gewone wijnflessen, maar ook voor grotere. De platte vorm maakt het rek veelzijdig, want je kunt er ook andere producten op kwijt, zoals pizza’s en eieren.

Power Freeze
Doe je voordeel met snelle vriesprestaties. Met één druk op de knop verspreidt Power Freeze een stoot ijskoude lucht door de vriezer. Handig om eten in te vriezen, diepvriesproducten weer door en door bevroren te krijgen of ijsblokjes te maken.

Fresh Zone
De Fresh Zone is een slim ontworpen lade die de ideale omgeving biedt voor het bewaren van verse producten. De luchtdichte afsluiting van de Fresh Zone zorgt voor een optimale vochtigheidsgraad en reguleert de vochtafvoer.

Belangrijkste kenmerken Inbouw koelvriescombinatie Samsung BRB26615FWW

 • gewicht (kg)61 kg
 • Aantal planken koeling 3 st.
 • Wijnrek koeling
 • Aantal deurvakken koeling
 • Aantal groente- en fruitladen 2 st.
 • Aantal planken vriezer 1 st.
 • Easy Slide vriezer 1 st.
 • Aantal Lades vriezer 2 st.
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 35
Deursysteem Deur op deur
Nis Hoogte (cm) 177.5
Nis Breedte (cm) 54
Nis Diepte (cm) 55
Totale inhoud (liter) 267
Akoestisch deuralarm Ja
Anti ijsvorming No frost
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
Energieklasse (nieuw label) F
Energieverbr. per jaar (kWh) 288
Garantie 1 jaar garantie
Inhoud koelruimte (liter) 193
Inhoud vriesruimte (liter) 74
Merk Samsung
Plaatsing Inbouw
Staat van het product Transportschade
Inbouw koelvriescombinatie Samsung BRB26615FWW
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw koelvriescombinatie Samsung BRB26615FWW” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *