Aanbieding! F

Inbouw koelvriescombinatie Samsung BRB30600FWW

Transportschade

De Inbouw koelvriescombinatie Samsung BRB30600FWW heeft energielabel F met een jaarlijks verbruik van 286 kWh. De totale inhoud van het apparaat is 298 liter, waarvan 224 liter in het koelgedeelte  en 74 liter vriesgedeelte. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 35 dB.

 799.00
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Op voorraad

Let op: Dit is een Transportschade artikel, mits er Nieuw in Doos bij vermeld staat.

Mocht u de schade aan het product willen zien vraag dan eerst een foto op via de Whatsapp-knop of per e-mail voordat u het besteld.
Nog slechts 1 beschikbaar.

Productinformatie

De Inbouw koelvriescombinatie Samsung BRB30600FWW heeft energielabel F met een jaarlijks verbruik van 286 kWh.De totale inhoud van het apparaat is 298 liter, waarvan 224 liter in het koelgedeelte  en 74 liter vriesgedeelte. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 35 dB.

Twin Cooling Plus
Dankzij een onafhankelijk koelsysteem worden de temperatuur en de vochtigheid in de vriezer en de koelkast geoptimaliseerd. Twin Cooling Plus bewaart voedsel in optimale omstandigheden, waardoor de natuurlijke smaak behouden blijft en vermenging van geuren wordt voorkomen.

No Frost
Verspil geen tijd en energie met het ontdooien van je koelkast. De Total No Frost-technologie optimaliseert de luchtcirculatie om een constante temperatuur te handhaven die ijsvorming voorkomt. Ook wordt de ingestelde temperatuur veel sneller bereikt, waardoor minder energie van het koelsysteem nodig is en dus langer meegaat.

SpaceMax™ technologie
Dankzij de zeer efficiënte isolatie van de SpaceMax ™-technologie kunt je de dikte van de wanden aanzienlijk verminderen, waardoor meer ruimte ontstaat voor het bewaren van levensmiddelen.

Cool Select +
De Cool Select Plus zone biedt maximale opslagflexibiliteit. Met één druk op de knop krijgt elk levensmiddel zijn eigen optimale bewaartemperatuur en blijft het langer vers. Je hoeft alleen maar de instelling te kiezen die het beste aan je behoeften voldoet tussen Fruit en groenten (2 ° C), Vlees en vis (-1 ° C), Soft Freezer (-5 ° C) en Freezer (-15 ~ -23 ° C ).

Verse zone
Bewaar de versheid en smaak van groenten en fruit langer. Fresh Zone is een slimme lade die de ideale omgeving creëert voor het bewaren van bederfelijke levensmiddelen. De luchtdichte afsluiting van Fresh Zone helpt optimale vochtigheid te behouden door te voorkomen dat vocht ontsnapt.

Flexibel ontwerp
Profiteer van alle veelzijdigheid van de deur van de koelkast, om meer op te slaan terwijl je minder ruimte verspilt. De deur is zo ontworpen dat je de positie van maximaal 5 balkons gemakkelijk kunt aanpassen aan je behoeften.

Digitale Inverter Compressor
De Digital Inverter compressor past zijn snelheid automatisch aan de werkelijke koelbehoefte aan. Hij is dus stiller, verbruikt veel minder stroom.

Power Cool / Power Freeze
Met één druk op de knop circuleert de Power Cool-functie snel koude lucht in de koelkast snel te koelen. De Power Freeze-functie zorgt voor een snelle stoot koude lucht in de vriezer. Deze is het beste voor het invriezen of koelen van voedsel op het juiste punt, maar ook voor het maken van ijs.

Belangrijkste kenmerken Inbouw koelvriescombinatie Samsung BRB30600FWW:

 • Easy Slide shelf
 • Fast freeze
 • No frost
 • Fast cooling
 • Deuralarm
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 35
Deursysteem Deur op deur
Nis Hoogte (cm) 193.8
Nis Breedte (cm) 55.5
Nis Diepte (cm) 56
Totale inhoud (liter) 298
Akoestisch deuralarm Ja
Anti ijsvorming No frost
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) F
Energieverbr. per jaar (kWh) 286
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Inhoud koelruimte (liter) 224
Inhoud vriesruimte (liter) 74
Merk Samsung
Plaatsing Inbouw
Staat van het product Transportschade
Inbouw koelvriescombinatie Samsung BRB30600FWW
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw koelvriescombinatie Samsung BRB30600FWW” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *