Aanbieding! D

Inbouw koelvriescombinatie Siemens KI77SADD0

Transportschade

De Inbouw koelvriescombinatie Siemens KI77SADD0 heeft energielabel D en een jaarlijks verbruik van 38 kWh. De totale inhoud is 229 liter, waarvan 167 liter koelen en 62 liter vriezen. Dit alles met een maximaal geluidsniveau van 38 dB.

 849.00

Productinformatie

De Inbouw koelvriescombinatie Siemens KI77SADD0 heeft energielabel D en een jaarlijks verbruik van 38 kWh. De totale inhoud is 229 liter, waarvan 167 liter koelen en 62 liter vriezen. Dit alles met een maximaal geluidsniveau van 38 dB.

Hyper Fresh Plus
Met een controller pas je de luchtvochtigheid in de hyper Fresh Plus lade aan op de inhoud. Dit garandeert een ideale vochtigheid die smaak, vitamines en voedingsstoffen tot 2x langer behoudt.

Bespaart energie en werk bij het ontdooien – low Frost
De low Frost-technologie met zijn speciale verdamper reduceert ijsvorming tot een minimum. Het weinige ijs dat zich vormt, wordt gelijkmatig verdeeld, waardoor ontdooien snel en gemakkelijk gaat en het energieverbruik van je koelkast laag blijft. Bespaart energie.

Alles in de koelkast in één oogopslag
De ingebouwde LED verlichting zorgt voor een gelijkmatige verlichting zodat je direct ziet wat je in de koelkast bewaart. Nog een slim aspect: de leds gaan lang mee en zijn energiezuinig.

Altijd stevig gesloten – de soft Close-deur
Met een soft Close deur is je koelkast of vriezer altijd goed en volledig afgesloten. Bovendien is in alle vlakscharnieren een deurdemper geïntegreerd. Zo kunnen zelfs zwaarbelaste deuren eenvoudig en veilig worden gesloten. Fijn in gebruik.

Easy Access glazen schappen
Dankzij de easy Access glazen plateaus houd je je boodschappen in de gaten en binnen handbereik. Voor meer gemak bij het opbergen en uitnemen van voedsel kunnen de glazen plateaus nu op profielrails eenvoudig naar het midden worden uitgetrokken. Zelfs volledig beladen planken glijden soepel en kantelen niet. De frame loze planken zijn gemaakt van hoogwaardig, robuust glas.

Snel koelen van voedsel – Super Cooling
Met Super Cooling kun je de temperatuur van je koelkast voor een bepaalde tijd verlagen om vers voedsel snel af te koelen. Dit voorkomt een ongewenste stijging van de temperatuur van de reeds gekoelde levensmiddelen.

Belangrijkste kenmerken van Inbouw koelvriescombinatie Siemens KI77SADD0

 • Afmetingen van het apparaat 1578x558x545mm
 • HyperFresh
 • De extra grote lade voor groenten en fruit
 • HyperFreshPlus
 • VarioZone
 • Opslag bij stroomuitval (h) 12.00 uur
 • Aantal vrieslades (stuks) 2
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 38
Deursysteem Deur op deur
Nis Hoogte (cm) 158
Nis Breedte (cm) 56
Nis Diepte (cm) 55
Totale inhoud (liter) 229
Akoestisch deuralarm Ja
Anti ijsvorming Low frost
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) D
Energieverbr. per jaar (kWh) 166
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Inhoud koelruimte (liter) 167
Inhoud vriesruimte (liter) 62
Merk Siemens
Plaatsing Inbouw
Staat van het product Transportschade
Inbouw koelvriescombinatie Siemens KI77SADD0
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw koelvriescombinatie Siemens KI77SADD0” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *