Aanbieding! E

Inbouw koelvriescombinatie Siemens KI86SADE0

Transportschade

De Inbouw koelvriescombinatie Siemens KI86SADE0heeft energielabel E met een jaarlijks verbruik van 219 kWh. De totale inhoud van het apparaat is 266 liter, waarvan 192 liter in het koelgedeelte  en 74 liter vriesgedeelte. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 36 dB.

 949.00

Productinformatie

De Inbouw koelvriescombinatie Siemens KI86SADE0heeft energielabel E met een jaarlijks verbruik van 219 kWh. De totale inhoud van het apparaat is 266 liter, waarvan 192 liter in het koelgedeelte  en 74 liter vriesgedeelte. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 36 dB.

HyperFresh plus
Met een schuifregelaar past je makkelijk de vochtigheid in de hyperFresh plus-lade aan. Zo zorgt je voor de voor de ideale vochtigheid en gaan smaak, vitamines en voedingsstoffen niet verloren.

LowFrost-technologie
Ijsvorming in de diepvriezer resulteert in een hoger energieverbruik. De innovatieve lowFrost-technologie verhindert de meeste ijsvorming. Ook het sporadisch laten ontdooien van de diepvriezer – bijvoorbeeld om schoon te maken – gaat een stuk sneller.

Klaar en duidelijk
De netjes ingebouwde ledverlichting voorziet het interieur van de koelkast van een heldere, gelijkmatige lichtbron. Zo check je in één oogopslag de inhoud van de koekast. De verlichting is handig geplaatst aan de voorzijde van de koelkast. Zo wordt de verlichting niet belemmerd worden door de items in de koelkast. De ledlampen zijn duurzaam en energiezuinig.

SoftClose
Hoe gemakkelijk overkomt het je niet dat je de deur van de diepvriezer of koelkast niet goed sluit. Fijn om te weten dat het softClose-systeem ervoor zorgt dat de deur goed sluit. Bovendien is er een deursluiter ingebouwd in alle vlakscharnieren. Hierdoor gaan zelfs zwaarbeladen deuren gedurende gehele levensduur van het toestel gemakkelijk en goed dicht.

EasyAccess glazen shelves
De glazen leggers kunnen nu tot aan het midden worden uitgetrokken op de profielgeleiders. Hierdoor kunt je eenvoudiger etenswaren toevoegen en uitnemen. Hierdoor heeft je een optimaal overzicht en ziet je niets over het hoofd. De leggers schuiven natuurlijk licht en kunnen niet kantelen. Zelfs als ze vol beladen zijn, kunt je ze volledig uittrekken. De leggers hebben geen rand en zijn gemaakt van sterk glas van hoge kwaliteit.

Belnagrijkste kenmerken Inbouw koelvriescombinatie Siemens KI86SADE0:

 • Super-koelen knop
 • VarioZone
 • VarioShelf
 • SafetyGlass shelves
 • Vakantie-mode
 • Alarmtoon bij open deur
 • Optisch en akoestisch alarmsysteem bij
 • temperatuurverhoging, met memory-functie
 • 1 hyperFresh plus-box met instelbare luchtvochtigheid
 • Invriesvermogen: 7 kg in 24 uur
 • Bewaartijd bij stroomonderbreking: 32 u
 • varioZone – uitneembare glazen legplateaus
 • 3 transparante diepvriesladen, waarvan 1 bigBox
 • Afmetingen toestel (H x B x D): 177.2 x 55.8 x 54.5 cm
 • Nismaat (H x B x D): 177.5 x 56 x 55 cm
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 36
Deursysteem Deur op deur
Nis Hoogte (cm) 177.5
Nis Breedte (cm) 56
Nis Diepte (cm) 55
Totale inhoud (liter) 266
Anti ijsvorming Low frost
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
Digitaal display Digitaal display en druktoetsen
Energieklasse (nieuw label) E
Energieverbr. per jaar (kWh) 219
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Inhoud koelruimte (liter) 192
Inhoud vriesruimte (liter) 74
Merk Siemens
Plaatsing Inbouw
Staat van het product Transportschade
Inbouw koelvriescombinatie Siemens KI86SADE0
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw koelvriescombinatie Siemens KI86SADE0” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *