Aanbieding!
Koel-vriescombinatie Bosch KGE39BI41

Koel-vriescombinatie Bosch KGE39BI41 heeft NoFrost, energieklasse A+++ en een totale netto inhoud van 324 liter.

 799.00  499.00

Uitverkocht

Productinformatie

Koel-vriescombinatie Bosch KGE39BI41  heeft NoFrost, energieklasse A+++ en een totale netto inhoud van 324 liter. Levensmiddelen invriezen op de conventionele manier, biedt geen garantie dat ze langdurig goed ingevroren blijven. Met de SuperFreezing functie worden producten beschermd tegen ontdooien zodra de vriezer wordt geopend om er nieuwe producten bij te plaatsen. Bespaar energie met de automatische vriesfunctie, die de vriezer terugschakelt en de gewenste temperatuur constant houdt, zodra deze is bereikt. Goed voor levensmiddelen. En voor jouw energieverbruik.

Een extra diepe vrieslade om al je diepvriesproducten moeiteloos in op te bergen. Zeer geschikt voor grote dozen, bijvoorbeeld van taarten en pizza’s. Of je nu alvast alles voor een kinderfeestje in huis wilt halen of een bruidstaart wilt invriezen – in de BigBox is er altijd voldoende ruimte.

LED-lampen bieden compleet nieuwe verlichtingsmogelijkheden voor koelkasten. Ze verlichten de binnenkant gelijkmatig, zonder te verblinden. LED-verlichting verbruikt minder stroom dan conventionele koelkastverlichting en gaat een (toestel)leven mee.

Dankzij het perfecte klimaat behouden jouw levensmiddelen de ideale consistentie: ijs wordt bijvoorbeeld nooit te hard of te zacht. Een constante temperatuur is van doorslaggevend belang voor een betere versheid en smaak. De FreshSense-sensoren meten en regelen de temperatuur in de koel- en vriesruimte. Het resultaat: altijd een constante temperatuur in de koelkast, ongeacht de buitentemperatuur.

De leggers uit veiligheidsglas kunnen tot wel 12 cm uit de koelkast worden getrokken, zodat u zeer eenvoudig producten kunt plaatsen en uitnemen. Bovendien heeft u zo een uitstekend overzicht van wat u nog heeft – zelfs de producten die helemaal achterin staan, ziet u niet meer over het hoofd.

Belangrijkste kenmerken van koel-vriescombinatie Bosch KGE39BI41

  • De LowFrost koel-vriescombinatie met VitaFresh bewaarsysteem. Dankzij LowFrost met ingeschuimde verdampers eenvoudig en snel ontdooien.
  • VitaFresh: verse levensmiddelen blijven langer vers, dankzij een luchtvochtigheidsregeling.
  • Energieklasse A+++: koelt uiterst zuinig.
  • FlexShelf: extra flexibiliteit door in- en uitklapbare etage.
  • VarioZone: meer flexibiliteit en ruimte dankzij uitneembare glazen plateaus in het vriesgedeelte.
  • LED verlichting: Hierdoor is het koelgedeelte vanaf de bovenkant verlicht en heb je goed zicht op je levensmiddelen.
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact op voor meer info).  Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Geluidsniveau (dB) 34
Netto inhoud (liter) 342
Anti ijsvorming No frost
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 65
Hoogte (cm) 201
Vershoudzone Ja
Digitaal display Ja
Energieklasse A+++
Energieverbr. per jaar (kWh) 156
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Inhoud koelruimte (liter) 249
Inhoud vriesruimte (liter) 88
Merk Bosch
Staat van het product Transportschade
Meer specificaties