Aanbieding!

Koel- vriescombinatie Samsung RL36T670CSA

Transportschade

Koel- vriescombinatie Samsung RL36T670CSA met digitale inverter compressor heeft een totale inhoud van 360 liter en energieklasse A+++.

 499.00

Uitverkocht

Productinformatie

Koel- vriescombinatie Samsung RL36T670CSA met digitale invertercompressor heeft een totale inhoud van 365 liter en energieklasse A+++.

Extra veel ruimte
Space Max biedt tot 30% meer bruikbare content dan vergelijkbare Samsung-modellen met dezelfde externe afmetingen. Dit ruimtevoordeel wordt bereikt door bijzonder dunne apparaatwanden met een sterk isolerende werking.

Digitale inverter Compressor
De Samsung Digital Inverter Compressor gaat langer mee en bespaart energie tot wel 50%. In tegenstelling tot conventionele compressoren, past deze digitale invertercompressor automatisch de compressorsnelheid aan in reactie op de vraag naar koeling, waardoor er minder energie wordt verbruikt, het geluid wordt geminimaliseerd en slijtage wordt verminderd voor een langdurigere prestatie. Samsung staat ook achter de duurzaamheid van zijn Digital Inverter Compressor door een garantie van 10 jaar te bieden.

No Frost 
De No Frost Technology van Samsung is een slimme techniek die deze ijsaanslag voorkomt. Het werkt zo: door de luchtcirculatie die in de koelkast en vriezer op gang wordt gehouden, wordt eventueel vocht snel afgevoerd. De lucht in een No Frost vriezer blijft droger dan die in een gewone vriezer. Zo kan er geen ijsvorming uit vocht ontstaan.

Power Cool / Power Freeze
Als je iets bijzonder snel wilt koelen of invriezen, houd je de betreffende knop drie seconden ingedrukt (bijv. na je vakantie). Door op de Power-Cool en Power-Freeze knoppen te drukken wordt automatisch de laagste temperatuur ingesteld (1 °C / -23 °C). Hierdoor worden de corresponderende gebieden zo snel mogelijk afgekoeld.

Stijlvol ontwerp
Geef jouw keuken een elegant tintje. De apparaatdiepte van 60 cm is ideaal om vlak in je keukenmeubilair te staan. De vlakke deuren en de elegante achterkant ronden het harmonieuze design af.

Belangrijkste kenmerken van Koel- vriescombinatie Samsung RL36T670CSA

 • Nauwkeurige Chef-koeling
 • Twin Cooling + ™
 • Total NoFrost
 • Totaal volume: 365 liter liter
 • Digitale invertercompressor – bijzonder stil
 • Veel ruimte dankzij Space Max
 • MultiAirflow-systeem voor langere versheid
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 35
Totale inhoud (liter) 365
Anti ijsvorming No frost
Aandrijfmechanisme motor Digitale invertercompressor
Breedte (cm) 59.5
Diepte (cm) 65.8
Hoogte (cm) 193.5
Vershoudzone Ja
Crushed Ice Nee
Digitaal display Ja
Energieklasse A+++
Energieverbr. per jaar (kWh) 175
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
IJsdispenser Nee
Inhoud koelruimte (liter) 251
Inhoud vriesruimte (liter) 114
Kinderslot Nee
Kleur RVS
Merk Samsung
Smartphone app Nee
Vriescapaciteit (kg/24 uur) 20
Watertap Nee
Staat van het product Transportschade
Koel- vriescombinatie Samsung RL36T670CSA
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Koel- vriescombinatie Samsung RL36T670CSA” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *