Aanbieding! B

Koelvriescombinatie Bosch KGN39AIBT

Transportschade

De Koelvriescombinatie Bosch KGN39AIBT heeft energieklasse B. Zijn energieverbruik per jaar is 129 kWh en hij heeft een maximaal geluidsniveau van 33 dB. De totale inhoud is 363 liter, waarvan 260 liter koelruimte en 103 liter vriesruimte.

 949.00

Productinformatie

De Koelvriescombinatie Bosch KGN39AIBT heeft energieklasse B. Zijn energieverbruik per jaar is 129 kWh en hij heeft een maximaal geluidsniveau van 33 dB. De totale inhoud is 363 liter, waarvan 260 liter koelruimte en 103 liter vriesruimte.

Meer ruimte voor je verse levensmiddelen
Het ruime VitaFresh XXL <0°C> -systeem biedt de ideale bewaaromgeving voor al je verse levensmiddelen. Het houdt de temperatuur lager voor vlees en vis, en er is een temperatuurgeregelde vershoudlade die je fruit en groenten ook echt vers houdt.

Je koel-vriescombinatie ontdooien is verleden tijd
Vind jij ontdooien ook geen leuk klusje? NoFrost handhaaft een constante doorstroom van droge lucht door je koel-vriescombinatie zodat ijsvorming geen kans krijgt. Het einde van de ijstijd is aangebroken, geniet van de zon in plaats van je koelkast te ontdooien.

Consistente en gelijkmatige luchtcirculatie
De ventilator van het MultiAirflow-systeem verdeelt de koude lucht gelijkmatig over alle niveaus in de koel- en vriesruimte. Dit voorkomt temperatuurschommelingen en zorgt ervoor dat producten sneller koud zijn. Zo behouden ze hun smaak een stuk langer.

Intelligent Inverter Technology: een efficiënte interactie
De Intelligent Inverter Technology bestaat uit de intelligente interactie van de temperatuursensoren, het elektronisch systeem en de compressor. De sensoren controleren continu de temperatuur zowel binnenin de inbouwbare koelkast als erbuiten. De veranderingen in temperatuur worden vervolgens onmiddellijk doorgegeven aan het elektronisch systeem zodat de compressor zijn kracht kan aanpassen aan de situatie.

Flex Interior: aan te passen indeling
Houd het overzicht en organiseer je koelkast zoals jij dat wilt. Flex Interior biedt meerdere flexibiliteitsfuncties, zoals Flex Trays en glazen planken die je op verschillende hoogteniveaus kunt plaatsen. Herschik de deurvakken zoals je het nodig hebt dankzij drie halve deurvakken die op meerdere manieren kunnen worden geplaatst.

Belangrijkste kenmerken van Koelvriescombinatie Bosch KGN39AIBT

 • Energieklasse B
 • Totale volume van de koelcompartimenten 260 l
 • Totale volume van de vriescompartimenten 103 l
 • Geluidsniveau 33 dB(A) re 1 pW
 • Geluidsniveau klasse B
 • Afmetingen van het apparaat 2030 x 600 x 665 mm
 • stermarkering 4
 • Opslag bij stroomuitval (h) 18 uur
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 33
Inhoud koelruimte (liter) 260
Hoogte (cm) 203
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 66.5
Anti ijsvorming No frost
Vershoudzone VitaFresh VitraFresh XXL
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) B
Energieverbr. per jaar (kWh) 129
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
IJsdispenser Nee
Inhoud vriesruimte (liter) 103
Totale inhoud (liter) 363
Kinderslot Nee
Kleur RVS met anti-vingerafdruk
Merk Bosch
Smartphone app Nee
Watertap Nee
Staat van het product Transportschade
Koelvriescombinatie Bosch KGN39AIBT
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Koelvriescombinatie Bosch KGN39AIBT” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *