Aanbieding!

Koelvriescombinatie LG GBB72MCVGN

Transportschade

De Koelvriescombinatie LG GBB72MCVGN is een zuinig apparaat en heeft energieklasse D. Zijn energieverbruik per jaar is 215. kWh en hij heeft een geluidsniveau van 36 dB. De totale netto inhoud is 384 liter.

 499.00

Uitverkocht

Productinformatie

De Koelvriescombinatie LG GBB72MCVGN is een zuinig apparaat en heeft energieklasse D. Zijn energieverbruik per jaar is 215. kWh en hij heeft een geluidsniveau van 36 dB. De totale netto inhoud is 384 liter.

NatureFRESH™
Verras je zintuigen met NatureFRESH™. Geniet van vers voedsel en verse producten. Verras je zintuigen voor een leuke eetervaring.

LinearCooling™
Houd voedsel langere tijd vers. De LG Inverter Linear Compressor van LG helpt het uiterlijk en de smaak van verse producten langer te behouden door temperatuurschommelingen te verminderen.

DoorCooling+™
Overal sneller en gelijkmatiger koelen. De luchtopeningen aan de voorkant van de koelkast helpen de temperatuur op peil houden om jouw voedsel vers te houden.

FRESHBalancer™
Optimalisatie van de vochtigheid. De FRESHBalancer™ houdt vocht stevig vast, terwijl de bewegende regelaars de optimale vochtigheid handhaven voor fruit en groenten, afhankelijk van de modus die je instelt.

FRESHConverter™
Kies voor een optimale temperatuur per voedseltype. FRESHConverter™ behoudt de optimale conditie van jouw vlees, vis en groenten afzonderlijk.

Inverter Linear Compressor
LG Inverter Linear Compressor maakt minder lawaai dan de conventionele compressor dankzij de geavanceerde technologie van LG. Het bespaart ook meer energie en biedt hogere betrouwbaarheid en meer duurzaamheid

Handige opslagruimte
Het ultieme gemak voor jouw keuken. Een wijnrek en 2-staps opvouwbaar schap maken het eenvoudig om voeding samen te houden per type voor een handige keukenorganisatie.

Wijnrek
Ontworpen op 5 wijnflessen te bewaren.Het wijnrek is een van de musts voor consumenten. Het premium wijnrek is ontworpen om tot 5 wijnflessen te bewaren.

SmartThinQ™
De slimme manier om je koelkast te controleren. Met een compatibele smartphone en de SmartThinQ™ app van LG, kun je de koelkastinstelling van op afstand regelen zodat je koelkast klaar is voor de grote boodschappen.

Premium en compact design
Elegant en praktisch minimalisme. De nieuwe bodemvriezer is het summum van verfijning bij zowel functie als stijl. Het heeft een minimalistisch design dat elegantie en comfort maximaliseert. Geniet nu van zowel de handigheid als de luxe in jouw keuken.

Belangrijkste kenmerken van Koelvriescombinatie LG GBB72MCVGN

 • Kleur Matte Black
 • 595 x 2030 x 682
 • Smart Inverter Compressor
 • Door Cooling
 • Total No Frost
 • Afmetingen product (W x H x D, mm) 595*2030*682
 • Totale inhoud (L) 384
 • inhoud koelkast (L) 277
 • inhoud vriezer (L) 107
 • Intern LED display
 • Digitale sensor
 • Express Freeze
 • Express Cool
 • Deur alarm (als deze te lang open staat)
 • Smart DiagnosisTM
 • Multi Air Flow
 • Gehard glazen plank
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 36
Inhoud koelruimte (liter) 277
Hoogte (cm) 203
Breedte (cm) 59.5
Diepte (cm) 68.2
Anti ijsvorming TotalNOFROST
Vershoudzone DoorCooling Fresh Balancer Fresh Converter
Energieklasse (nieuw label) D
Energieverbr. per jaar (kWh) 215
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Inhoud vriesruimte (liter) 107
Totale inhoud (liter) 384
Kleur mat-zwart
Merk LG
Smartphone app ThinQ
Staat van het product Transportschade
Koelvriescombinatie LG GBB72MCVGN
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Koelvriescombinatie LG GBB72MCVGN” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *