Aanbieding! D

Koelvriescombinatie Samsung RB34A7B5D41

Transportschade

De Koelvriescombinatie Samsung RB34A7B5D41 heeft energieklasse D. Zijn energieverbruik per jaar is 204 kWh en hij heeft een geluidsniveau van 35 dB. Verder is de totale inhoud is 344 liter, waarvan 230 liter koelen en 114 liter vriezen.

 649.00

Productinformatie

De Koelvriescombinatie Samsung RB34A7B5D41 heeft energieklasse D. Zijn energieverbruik per jaar is 204 kWh en hij heeft een geluidsniveau van 35 dB. Verder is de totale inhoud is 344 liter, waarvan 230 liter koelen en 114 liter vriezen.

Meer ruimte voor je benodigdheden
SpaceMax™-technologie. Space Max™ biedt tot 30% meer nuttige inhoud dan vergelijkbare Samsung-modellen met dezelfde buitenafmetingen. Dit ruimtevoordeel wordt bereikt door bijzonder dunne apparaat wanden met een sterk isolerend effect.

No Frost-technologie
Stop met het verspillen van tijd en energie aan het ontdooien van je koelkast, de No Frost-technologie verbetert de luchtcirculatie om een ​​stabiele temperatuur te behouden en voorkomt rijpvorming. Het zorgt er ook voor dat de temperatuur veel sneller kan worden verlaagd na elke opening van de koelkast, waardoor het werk van het koelsysteem, dat langer meegaat, wordt verminderd.

All-Around Cooling
Perfect gekoelde etenswaren, overal in de koelkast. All-Around Cooling koelt ieder deel van de koelkast gelijkmatig. Het systeem controleert de temperatuur voortdurend en laat koele lucht circuleren via slim geplaatste luchtgaten. Zo worden producten overal goed gekoeld en blijven ze verser.

Flexibel opbergen
Het multifunctionele wijnrek heeft een bredere en plattere vorm en is stevig genoeg om er naast wijn ook andere producten in kwijt te kunnen, zoals pizza’s en eierdozen. Wat betreft de groentebakken, ze hebben een variabele luchtvochtigheid en temperatuur om de bewaring van het voedsel erin te optimaliseren.

Metal Cooling plaat
Zorg dat de binnenkant van de koelkast de juiste temperatuur heeft, zodat etenswaren vers blijven, ook als je de koelkastdeur vaak opent. De Metal Cooling-plaat, zorgt ervoor dat de kou in de lucht behouden blijft, zodat de temperatuur minimaal verandert bij het openen van de deur.

Belangrijkste kenmerken van Koelvriescombinatie Samsung RB34A7B5D41

 • Ultieme versheid: Metal cooling plate en Humidity Fresh+
 • Flexibiliteit: flexibele flessenrek en Optimal Fresh+
 • Bespoke Design
 • Energie-efficiëntieklasse D
 • Jaarlijks energieverbruik 204 kWh/jaar
 • volume van de vriesvakken 114ℓ
 • Volume van de koelvakken 230ℓ
 • geluidsniveau 35 dB(A)
 • Geluidsniveau klasse B
 • Breedte 595 mm
 • Hoogte 185,3 mm
 • diepte 658 mm
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 35
Inhoud koelruimte (liter) 230
Hoogte (cm) 185.3
Breedte (cm) 59.5
Diepte (cm) 65.8
Anti ijsvorming No frost
Vershoudzone Humidity Fresh+ Optimal Fresh +
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) D
Energieverbr. per jaar (kWh) 204
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
IJsdispenser Nee
Inhoud vriesruimte (liter) 114
Totale inhoud (liter) 344
Kinderslot Nee
Kleur Glam Navy
Merk Samsung
Smartphone app Nee
Watertap Nee
Staat van het product Transportschade
Koelvriescombinatie Samsung RB34A7B5D41
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Koelvriescombinatie Samsung RB34A7B5D41” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *