Aanbieding! D

Koelvriescombinatie Samsung RB34T670DWW

Transportschade

De Koelvriescombinatie Samsung RB34T670DWW heeft energieklasse D met een jaarlijks energieverbruik van 204 kWh. De totale inhoud van deze koelvriescombinatie is 344 liter, waarvan 230 liter koelen en 114 liter vriezen. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 35 dB.

 449.00

Productinformatie

De Koelvriescombinatie Samsung RB34T670DWW heeft energieklasse D met een jaarlijks energieverbruik van 204 kWh. De totale inhoud van deze koelvriescombinatie is 344 liter, waarvan 230 liter koelen en 114 liter vriezen. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 35 dB.

SpaceMax™ Technologie
Bewaar meer etenswaren in een koelkast met een grote capaciteit. De standaard buitendiepte van 600mm sluit perfect aan bij je keukenkastjes en aanrecht. De SpaceMax™-technologie met efficiënte isolatie zorgt voor dunnere wanden.

No Frost
Nooit meer tijd en energie verspillen aan het ontdooien van de koelkast. No Frost meet op basis van omgevingsfactoren wanneer het ontdooiproces moet worden gestart, wat ijsvorming voorkomt. Daarnaast wordt de beoogde temperatuur bijna twee keer zo snel bereikt, waardoor de koelkast ook nog langer meegaat.

Samsung Digital Inverter Compressor
Profiteer van efficiëntie en langdurige prestaties van de motor. De Digital Inverter-technologie maakt gebruik van sterke magneten voor stille en krachtige prestaties met energie-efficiëntie.

Power Cool + Power Freeze
Vertrouw op supersnelle koelprestaties. Met één druk op de knop blaast Power Cool intens koude lucht de koelkast binnen, om je boodschappen of favoriete drankjes snel af te koelen. Power Freeze verspreidt een stoot ijskoude lucht door de vriezer. Handig om eten in te vriezen, of om zelf ijs te maken.

All-Around Cooling
Perfect gekoelde etenswaren, overal in de koelkast. All Around Cooling koelt ieder deel van de koelkast gelijkmatig. Het systeem controleert de temperatuur voortdurend en laat koele lucht circuleren via slim geplaatste luchtgaten. Zo worden producten overal goed gekoeld en blijven ze verser.

Breed deurvak
Bewaar grotere flessen (tot 2 liter) in de deur, zodat je geen plankruimte verspilt. In het bredere en diepere deurvak kun je grote flessen, pakken en andere drankverpakkingen opbergen.

Belangrijkste kenmerken Koelvriescombinatie Samsung RB34T670DWW:

 • Mono Cooling
 • Veiligheidsglas
 • Top LED
 • Omkeerbare deur
 • Deur Alarm
 • Space Max (344L)
 • No Frost
 • Extra stil (35dB)
 • Digital Inverter compressor
 • Materiaal plank: Veiligheidsglas
 • Power Cool Functie
 • Autonomie uur (stijgende temperatuur) 9 h
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 35
Inhoud koelruimte (liter) 230
Hoogte (cm) 185.3
Breedte (cm) 59.5
Diepte (cm) 65.8
Anti ijsvorming No frost
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) D
Energieverbr. per jaar (kWh) 204
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Inhoud vriesruimte (liter) 114
Totale inhoud (liter) 344
Merk Samsung
Staat van het product Transportschade
Koelvriescombinatie Samsung RB34T670DWW
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Koelvriescombinatie Samsung RB34T670DWW” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *