Aanbieding! C

Koelvriescombinatie Samsung RB36T670CSA

Transportschade

De vrijstaande Koelvriescombinatie Samsung RB36T670CSA heeft energieklasse E. Zijn energieverbruik per jaar is 166 kWh en hij heeft een geluidsniveau van 35 dB. De totale inhoud is 365 liter, waarvan 251 liter koelen en 114 liter vriezen.

 499.00  474.05

Productinformatie

De vrijstaande Koelvriescombinatie Samsung RB36T670CSA heeft energieklasse E. Zijn energieverbruik per jaar is 166 kWh en hij heeft een geluidsniveau van 35 dB. De totale inhoud is 365 liter, waarvan 251 liter koelen en 114 liter vriezen.

No Frost
Nooit meer tijd en energie verspillen aan het ontdooien van je koelkast door No Frost. De koelkast telt hoe vaak de deur open en dicht gaat en weet zo in combinatie met andere omgevingsfactoren, precies wanneer de ontdooi cyclus gestart moet worden. Hiermee wordt vocht op tijd afgevoerd en voorkom je ijsvorming. Daarnaast zorgt No Frost voor een constante temperatuur in de gehele koelkast, en wordt de beoogde temperatuur bijna twee keer zo snel bereikt, waardoor de koelkast ook nog langer meegaat.

Stil en energiezuinig
Een stille, energiezuinige en milieuvriendelijke koelkast, die je ook een lagere energierekening oplevert! Reguliere compressors gaan alleen aan en uit. De Digital Inverter Compressor past echter automatisch zijn snelheid aan en koelt op 7 niveaus. Hij is daardoor zeer stil en produceert slechts 35dB.

SpaceMax
Bewaar meer etenswaren in een koelkast met een extra grote capaciteit van 360 liter. De standaard buitendiepte van 600mm sluit perfect aan bij je keukenkastjes en aanrecht. De unieke SpaceMax™-technologie zorgt voor hyperefficiënte isolatie, waardoor de wanden veel dunner zijn. Zo heb je veel meer ruimte, zonder dat het formaat of het energieverbruik toenemen. Je koelkast steekt dus niet uit ten opzichte van je aanrecht, maar je hebt wel meer dan genoeg ruimte om je boodschappen op te bergen.

Belangrijkste kenmerken van Koelvriescombinatie Samsung RB36T670CSA

 • Kleur Roestvrij staal
 • Humidity Fresh+ lade
 • Display aan de buitenzijde
 • Aantal groenteladen 1
 • Inhoud koelruimte 251 LITER
 • Positie vriesruimte: Onder
 • Inhoud vriesruimte: 114 LITER
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 35
Inhoud koelruimte (liter) 251
Hoogte (cm) 193
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Anti ijsvorming No frost
Vershoudzone Humidity Fresh+
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) C
Energieverbr. per jaar (kWh) 166
Garantie 1 jaar garantie
Inhoud vriesruimte (liter) 114
Totale inhoud (liter) 365
Kleur RVS met anti-vingerafdruk
Merk Samsung
Staat van het product Transportschade
Koelvriescombinatie Samsung RB36T670CSA
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Koelvriescombinatie Samsung RB36T670CSA” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *