Aanbieding! B

Koelvriescombinatie Samsung RB38A7B5BS9

Transportschade

De koelvriescombinatie Samsung RB38A7B5BS9 heeft energieklasse B. Zijn energieverbruik per jaar is 134 kWh en hij heeft een geluidsniveau van 35 dB. De totale inhoud is 387 liter, waarvan 273 liter koelen en 114 liter vriezen.

 799.00

Productinformatie

De koelvriescombinatie Samsung RB38A7B5BS9 heeft energieklasse B. Zijn energieverbruik per jaar is 134 kWh en hij heeft een geluidsniveau van 35 dB. De totale inhoud is 387 liter, waarvan 273 liter koelen en 114 liter vriezen.

Ruimer van binnen
Bewaar meer etenswaren in een koelkast met een grote capaciteit. De standaard buitendiepte van 600mm sluit perfect aan bij je keukenkastjes en aanrecht. De SpaceMax™-technologie met efficiënte isolatie zorgt voor dunnere wanden. Je hebt dus meer ruimte, zonder dat de koelkast uitsteekt ten opzichte van je aanrecht.

Langer vers door aparte koeling
Etenswaren blijven tot twee keer zo lang fris en vers. Twin Cooling Plus™ optimaliseert de temperatuur en vochtigheidsgraad in de koelkast en vriezer via twee gescheiden koelsystemen. Dit zorgt ervoor dat vers eten niet uitdroogt en beschermt de smaak door te voorkomen dat geuren uit de koelkast en vriezer zich vermengen.

Nooit meer ontdooien
Nooit meer tijd en energie verspillen aan het ontdooien van de koelkast. No Frost meet op basis van omgevingsfactoren wanneer het ontdooiproces moet worden gestart, wat ijsvorming voorkomt. Daarnaast wordt de beoogde temperatuur bijna twee keer zo snel bereikt, waardoor de koelkast ook nog langer meegaat.

Flexibel eten bewaren met één druk op de knop
Feestje op de planning? Verander je vriezer makkelijk om naar een koelkast. Ga je op vakantie? Schakel dan over naar de vakantiemodus door de bovenste zone uit te schakelen en energie te besparen. Convertible Zone biedt de ultieme flexibele opslag.

Houd koude lucht langer vast
Zorg dat de binnenkant van de koelkast de juiste temperatuur heeft, zodat etenswaren vers blijven, ook als je de koelkastdeur vaak opent. De Metal Cooling-plaat, zorgt ervoor dat de kou in de lucht behouden blijft, zodat de temperatuur minimaal verandert bij het openen van de deur.

Belangrijkste kenmerken van Koelvriescombinatie Samsung RB38A7B5BS9

 • Energieklasse D
 • Energieconsumptie per jaar 208 kWh
 • Geluidsniveau 35 dBA
 • Klimaatklasse SN, N, ST, T
 • Vriescapaciteit (kg/24u) 8 kg/24hr
 • Breedte (mm) 595 mm
 • Hoogte (mm) 1935 mm
 • Diepte (mm) 658 mm
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 35
Inhoud koelruimte (liter) 273
Hoogte (cm) 203
Breedte (cm) 59.5
Diepte (cm) 65.8
Anti ijsvorming No frost
Vershoudzone Humidity Fresh+
Energieklasse (nieuw label) B
Energieverbr. per jaar (kWh) 134
Garantie 1 jaar garantie
Inhoud vriesruimte (liter) 114
Totale inhoud (liter) 387
Kleur zilver (mat)
Merk Samsung
Staat van het product Transportschade
Koelvriescombinatie Samsung RB38A7B5BS9
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Koelvriescombinatie Samsung RB38A7B5BS9” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *