Aanbieding! A

Koelvriescombinatie Samsung RL38A7B6AS9/EG

Transportschade

De Koelvriescombinatie Samsung RL38A7B6AS9/EG heeft energielabel A met een jaarlijks verbruik van 108 kWh. De totale inhoud van het apparaat is 387 liter, waarvan 273 liter in het koelgedeelte  en 114 liter vriesgedeelte. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 35 dB.

 949.00
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Op voorraad

Let op: Dit is een Transportschade artikel, mits er Nieuw in Doos bij vermeld staat.

Mocht u de schade aan het product willen zien vraag dan eerst een foto op via de Whatsapp-knop of per e-mail voordat u het besteld.
Nog slechts 1 beschikbaar.

Productinformatie

De Koelvriescombinatie Samsung RL38A7B6AS9/EG heeft energielabel A met een jaarlijks verbruik van 108 kWh. De totale inhoud van het apparaat is 387 liter, waarvan 273 liter in het koelgedeelte  en 114 liter vriesgedeelte. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 35 dB.

OP MAAT – AANPASBARE MODULES EN COMBINATIES
Het modulaire ontwerp kan worden aangepast aan je ruimtebehoefte. Je kunt je koel-/vriescombinatie alleen gebruiken of combineren met andere één deurs of tweedeurs modellen als je meer ruimte nodig hebt voor koeling.

SPACEMAX™-TECHNOLOGIE
Space Max™ biedt tot 30% meer bruikbare inhoud dan vergelijkbare Samsung-modellen met dezelfde externe afmetingen. Dit ruimtevoordeel wordt bereikt door bijzonder dunne apparaatwanden die toch een sterke isolerende werking hebben.

DUBBELE KOELING+™
Twee afzonderlijke koelcircuits zorgen ervoor dat er geen luchtuitwisseling plaatsvindt tussen het koel- en vriesgedeelte. Hierdoor wordt de overdracht van geuren en smaken van de koelkast naar het vriesgedeelte verminderd en bereikt de droge lucht in het vriesgedeelte het koelgedeelte niet. Hierdoor kan de ideale luchtvochtigheid behouden blijven en blijven groenten en fruit langer vers.

COOLSELECT+
Het Cool Select+ compartiment biedt grote flexibiliteit met vier mogelijke temperatuurinstellingen. Of je hem nu wilt gebruiken als uitbreiding van de koelkast (2 °C of -1 °C), voor behoedzaam ontdooien (-5 °C) of als vriesgedeelte (-17 °C tot -23 °C) is geheel aan jouw.

METALEN KOELING
Het elegante metalen achter paneel aan de binnenkant zorgt voor een gelijkmatige binnentemperatuur in de koelkast. Bovendien wordt de gewenste temperatuur na het openen en sluiten van de deur snel weer bereikt dankzij de koude die in de metalen plaat is opgeslagen.

OPTIMAAL VERS+
Optimal Fresh+ geeft je meer opslagflexibiliteit. Gebruik de lade als grote opbergdoos met dezelfde temperatuur of als twee aangrenzende zones met verschillende temperaturen. Links bewaar je vlees of vis op een koelere temperatuur en rechts houd je groente en fruit vers.

Belangrijkste kenmerken Koelvriescombinatie Samsung RL38A7B6AS9/EG

 • Humidity Fresh+ lade
 • Power Cool
 • Power Freeze
 • Platte deuren
 • Grote deurbak
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 35
Inhoud koelruimte (liter) 273
Hoogte (cm) 203
Breedte (cm) 59.5
Diepte (cm) 65.8
Anti ijsvorming NoFrostPlus
Vershoudzone Humidity Fresh+
Digitaal display Draaitoets Touch-control
Energieklasse (nieuw label) A
Energieverbr. per jaar (kWh) 108
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Inhoud vriesruimte (liter) 114
Totale inhoud (liter) 387
Kleur roestvrijstaal gekleurd
Merk Samsung
Staat van het product Transportschade
Koelvriescombinatie Samsung RL38A7B6AS9/EG
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Koelvriescombinatie Samsung RL38A7B6AS9/EG” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *