Aanbieding! C

Koelvriescombinatie Samsung RL38C602CSA

Transportschade

De Koelvriescombinatie Samsung RL38C602CSA heeft energielabel C met een jaarlijks verbruik van 169 kWh.

De Koelvriescombinatie Samsung RL38C602CSA heeft energielabel C met een jaarlijks verbruik van 169 kWh.De totale inhoud van het apparaat is 390 liter, waarvan 276 liter in het koelgedeelte  en 114 liter vriesgedeelte. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 35 dB.

 499.00

Productinformatie

De Koelvriescombinatie Samsung RL38C602CSA heeft energielabel C met een jaarlijks verbruik van 169 kWh.De totale inhoud van het apparaat is 390 liter, waarvan 276 liter in het koelgedeelte  en 114 liter vriesgedeelte. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 35 dB.

SmartThings Energie
Houd je energieverbruik in de gaten om je CO2-voetafdruk te minimaliseren en geld te besparen. SmartThings Energy geeft tips over kostenbesparend apparaat gebruik. Het monitort ook het elektriciteitsverbruik van huishoudelijke apparaten in real time en vergelijkt het met dat van de vorige maand. Je krijgt ook een melding als je maandelijkse verbruikslimiet je streefwaarde overschrijdt.

Ruimte Max
Space Max biedt tot 30% meer bruikbare content dan vergelijkbare Samsung-modellen met dezelfde buitenafmetingen. Dit ruimtevoordeel wordt bereikt door bijzonder dunne apparaatwanden met een sterk isolerend effect.

Allround koeling
De constante koeling op elk niveau wordt ondersteund door All-Around Cooling. Een uitgekiend ventilatiesysteem dat de temperatuur in de gehele koelcel tot een gelijkmatig niveau reguleert.

NoFrost+
No Frost+ leidt het resulterende vocht naar buiten en voorkomt zo ijsvorming in de vriezer en koelkast. Dit bespaart je twee keer zoveel energie: geen lagen ijs in het vriesvak en geen hoge koeling na het ontdooien. Alle No Frost+ apparaten hebben een afgedekt achter paneel, zodat je ze dicht bij de muur kunt plaatsen om ruimte te besparen.

Power Cool / Power Freeze
Wil je iets bijzonder snel afkoelen of invriezen, druk dan drie seconden op de bijbehorende knop (bijvoorbeeld na je zomervakantie). Door op de knoppen Power Cool en Power Freeze te drukken, wordt automatisch de laagste temperatuur ingesteld (1 °C/-23 °C).

Belangrijkste kenmerken Koelvriescombinatie Samsung RL38C602CSA

 • Grote Deurbak
 • Schone achterkant
 • LED-bovenlicht
 • WiFi-bediening
 • AI-energiemodus
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 35
Inhoud koelruimte (liter) 276
Hoogte (cm) 203
Breedte (cm) 59.5
Diepte (cm) 65.8
Anti ijsvorming No frost
Vershoudzone Allround koeling
Digitaal display Touch-control
Energieklasse (nieuw label) C
Energieverbr. per jaar (kWh) 169
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Inhoud vriesruimte (liter) 114
Totale inhoud (liter) 390
Kleur Zilver
Merk Samsung
Smartphone app SmartThings
Staat van het product Transportschade
Koelvriescombinatie Samsung RL38C602CSA
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Koelvriescombinatie Samsung RL38C602CSA” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *