Aanbieding! B

Koelvriescombinatie Samsung RL38C7B5BS9/EG

Transportschade

De Koelvriescombinatie Samsung RL38C7B5BS9/EG heeft energielabelmet een jaarlijks verbruik van 134 kWh.

De Koelvriescombinatie Samsung RL38C7B5BS9/EG heeft energielabelmet een jaarlijks verbruik van 134 kWh.De totale inhoud van het apparaat is 387 liter, waarvan 273 liter in het koelgedeelte  en 114 liter vriesgedeelte. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is  35 dB.

 899.00
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Op voorraad

Let op: Dit is een Transportschade artikel, mits er Nieuw in Doos bij vermeld staat.

Mocht u de schade aan het product willen zien vraag dan eerst een foto op via de Whatsapp-knop of per e-mail voordat u het besteld.
Nog slechts 1 beschikbaar.

Productinformatie

De Koelvriescombinatie Samsung RL38C7B5BS9/EG heeft energielabelmet een jaarlijks verbruik van 134 kWh.De totale inhoud van het apparaat is 387 liter, waarvan 273 liter in het koelgedeelte  en 114 liter vriesgedeelte. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is  35 dB.

Op maat – individueel ontworpen interieur
De binnenkant van je koelkast is ontworpen voor je levensstijl. Dankzij het bredere en vlakkere ontwerp kan het multifunctionele Rack & Shelf™-rek bijzonder grote wijnflessen en platte pizzaverpakkingen opbergen. Bovendien kan het in tweeën gevouwen Slide & Fold-rek in tweeën worden gevouwen om grote flessen en grote spullen op te bergen.

SmartThings-energie
Houd je energieverbruik in de gaten om je ecologische voetafdruk te minimaliseren en geld te besparen. SmartThings Energy geeft tips voor kostenbesparend apparaat gebruik. Het monitort ook het energieverbruik van huishoudelijke apparaten in realtime en vergelijkt dit met dat van de voorgaande maand. Je krijgt ook een melding als je maandelijkse verbruikslimiet je doel overschrijdt.

SpaceMax™-technologie
Space Max™ biedt tot 30% meer bruikbare inhoud dan vergelijkbare Samsung-modellen met dezelfde externe afmetingen. Dit ruimtevoordeel wordt bereikt door bijzonder dunne apparaatwanden die toch een sterke isolerende werking hebben.

Dubbele koeling+™
Twee afzonderlijke koelcircuits zorgen ervoor dat er geen luchtuitwisseling plaatsvindt tussen het koel- en vriesgedeelte. Hierdoor wordt de overdracht van geuren en smaken van de koelkast naar het vriesgedeelte verminderd en bereikt de droge lucht in het vriesgedeelte het koelgedeelte niet. Hierdoor kan de ideale luchtvochtigheid behouden blijven en blijven groenten en fruit langer vers.

CoolSelect+
Het Cool Select+ compartiment biedt grote flexibiliteit met vier mogelijke temperatuurinstellingen. Of je hem nu wilt gebruiken als uitbreiding van de koelkast (2 °C of -1 °C), voor behoedzaam ontdooien (-5 °C) of als vriesgedeelte (-17 °C tot -23 °C) is geheel aan jouw.

No Frost+
No Frost+ leidt het ontstane vocht naar buiten en voorkomt zo ijsvorming in de vries- en koelkastruimtes. Hierdoor bespaar je dubbel zoveel energie: geen ijslagen in het vriesgedeelte en geen overkoeling na het ontdooien. Alle No Frost+ apparaten hebben een afgedekte achterwand, zodat je ze ruimtebesparend dicht bij de muur kunt plaatsen.

Belangrijkste kenmerken Koelvriescombinatie Samsung RL38C7B5BS9/EG

 • Metalen koeling
 • Optimal Fresh+
 • Humidity Fresh+ lade
 • Power Cool
 • Power Freeze
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 35
Inhoud koelruimte (liter) 273
Hoogte (cm) 203
Breedte (cm) 59.5
Diepte (cm) 65.8
Anti ijsvorming NoFrostPlus
Vershoudzone Humidity Fresh+
Digitaal display Draaitoets
Energieklasse (nieuw label) B
Energieverbr. per jaar (kWh) 134
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Inhoud vriesruimte (liter) 114
Totale inhoud (liter) 387
Kleur RVS-look
Merk Samsung
Smartphone app SmartThings
Staat van het product Transportschade
Koelvriescombinatie Samsung RL38C7B5BS9/EG
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Koelvriescombinatie Samsung RL38C7B5BS9/EG” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *