Aanbieding! D

Koelvriescombinatie Samsung RL38T602DSA

Transportschade

De Koelvriescombinatie Samsung RL38T602DSA heeft energielabel D met een jaarlijks verbruik van 211 kWh. De totale inhoud van het apparaat is 390 liter, waarvan 276 liter in het koelgedeelte  en 114 liter vriesgedeelte. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 35 dB.

 499.00  474.05

Productinformatie

De Koelvriescombinatie Samsung RL38T602DSA heeft energielabel D met een jaarlijks verbruik van 211 kWh. De totale inhoud van het apparaat is 390 liter, waarvan 276 liter in het koelgedeelte  en 114 liter vriesgedeelte. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 35 dB.

Meer ruimte voor uw benodigdheden
Space Max biedt tot 30% meer bruikbare inhoud dan vergelijkbare Samsung-modellen met dezelfde externe afmetingen. Dit ruimtevoordeel wordt bereikt door bijzonder dunne apparaat wanden met een sterk isolerende werking.

Meer dan alleen nooit meer ontdooien
No Frost+ leidt het ontstane vocht naar buiten en voorkomt zo ijsvorming in het vries- en koelgedeelte. Zo bespaar je twee keer zoveel energie: geen ijslagen in het vriesgedeelte en geen overkoeling na het ontdooien. Alle No Frost+ apparaten hebben een achterwand met panelen, zodat je ze ruimtebesparend dicht bij de muur kunt plaatsen. Ook het moeizame schoonmaken van de achterwand blijft gespaard.

Minder lawaai en hoge energie-efficiëntie
Sensoren verspreid over de koelkast meten de temperatuur-schommelingen die worden veroorzaakt door het openen van de deuren. Op basis van deze informatie kiest de digitale inverter compressor een van zijn zes vermogensniveaus. Dit leidt niet alleen tot een meer constante interne temperatuur, maar verhoogt ook de energie-efficiëntie en levensduur van de compressor. Met de nieuwe generatie van de Samsung digital inverter compressor haalt de koel-vriescombinatie een geluidsniveau van slechts 35 dB(A).

Het geoptimaliseerde flessenrek
Met het multifunctionele flessenrek kun je flexibel omgaan met de opbergruimte in de koelkast. Door de ruimte te optimaliseren, kunnen niet alleen bijzonder grote flessen (tot 1,5 l) worden opgeborgen, maar ook grote, platte verpakkingen.

Snel gekoeld en ingevroren
Als je iets bijzonder snel wilt koelen of invriezen, druk je drie seconden op de betreffende knop (bijv. na een zomervakantie). Door op de Power Cool en Power Freeze knoppen te drukken wordt automatisch de laagste temperatuur ingesteld (1 °C/-23 °C). Hierdoor koelen de betreffende gebieden zo snel mogelijk af.

Rondom koeling
Consistente koeling op elk niveau wordt ondersteund door All-Around Cooling. Een ingenieus ventilatiesysteem dat de temperatuur in de hele koelkast gelijkmatig regelt.

Belangrijkste kenmerken van Koelvriescombinatie Samsung RL38T602DSA

 • Type handgreep :verzonken greep
 • Kleur voor-/zijwanden: roestvrijstalen look
 • Waarschuwingssignaal deur open
 • Aparte temperatuurregeling voor koelkast en vriezer
 • interieur verlichting: LED-toplicht
 • Power Freeze/Power Cool
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 35
Inhoud koelruimte (liter) 276
Hoogte (cm) 203
Breedte (cm) 59.5
Diepte (cm) 65.8
Anti ijsvorming NoFrostPlus
Vershoudzone Allround koeling
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) D
Energieverbr. per jaar (kWh) 211
Garantie 1 jaar garantie
Inhoud vriesruimte (liter) 114
Totale inhoud (liter) 390
Kleur RVS-look
Merk Samsung
Staat van het product Transportschade
Koelvriescombinatie Samsung RL38T602DSA
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Koelvriescombinatie Samsung RL38T602DSA” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *