Aanbieding! C

Koelvriescombinatie Samsung RL38T705CB1/EG

Transportschade

De Koelvriescombinatie Samsung RL38T705CB1/EG heeft energielabelmet een jaarlijks verbruik van 169 kWh.

De Koelvriescombinatie Samsung RL38T705CB1/EG heeft energielabelmet een jaarlijks verbruik van 169 kWh.De totale inhoud van het apparaat is 390 liter, waarvan 276 liter in het koelgedeelte  en 114 liter vriesgedeelte. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is  35 dB.

 699.00

Productinformatie

De Koelvriescombinatie Samsung RL38T705CB1/EG heeft energielabelmet een jaarlijks verbruik van 169 kWh.De totale inhoud van het apparaat is 390 liter, waarvan 276 liter in het koelgedeelte  en 114 liter vriesgedeelte. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is  35 dB.

SpaceMax™-technologie
Space Max™ biedt tot 30% meer bruikbare inhoud dan vergelijkbare Samsung-modellen met dezelfde externe afmetingen. Dit ruimtevoordeel wordt bereikt door bijzonder dunne apparaat wanden die toch een sterke isolerende werking hebben.

Metalen koeling
Het elegante metalen achter paneel aan de binnenkant zorgt voor een gelijkmatige binnentemperatuur in de koelkast. Bovendien wordt de gewenste temperatuur na het openen en sluiten van de deur snel weer bereikt dankzij de koude die in de metalen plaat is opgeslagen.

Geen Vorst+
No Frost+ leidt het ontstane vocht naar buiten en voorkomt zo ijsvorming in de vries- en koelkastruimtes. Hierdoor bespaar je dubbel zoveel energie: geen ijslagen in het vriesgedeelte en geen overkoeling na het ontdooien. Alle No Frost+ apparaten hebben een afgedekte achterwand, zodat je ze ruimtebesparend dicht bij de muur kunt plaatsen. Ook het gedoe van het schoonmaken van de achterwand wordt bespaard.

Optimal Fresh+
Optimal Fresh+ geeft je meer opslagflexibiliteit. Gebruik de lade als grote opbergdoos met dezelfde temperatuur of als twee aangrenzende zones met verschillende temperaturen. Links bewaar je vlees of vis op een koelere temperatuur en rechts houd je groente en fruit vers.

Humidity Fresh+
Behoud de natuurlijke structuur, smaak en geur van jouw eten. Met een draaiknop pas je de luchtvochtigheid in de Humidity Fresh+ lade eenvoudig aan. Zo creëer je een ideale omgeving voor je groenten en fruit, zodat alles knapperig, vers en sappig blijft.

Belangrijkste kenmerken Koelvriescombinatie Samsung RL38T705CB1/EG

 • Rack & Shelf – Geoptimaliseerd wijnrek
 • Digitale invertercompressor
 • Aparte temperatuurinstellingen voor het koel- en vriesgedeelte
 • Circulerende luchtkoeling
 • LED verlichting
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 35
Inhoud koelruimte (liter) 276
Hoogte (cm) 203
Breedte (cm) 59.5
Diepte (cm) 65.8
Anti ijsvorming NoFrostPlus
Vershoudzone Optimal Fresh+
Digitaal display Draaiknop
Energieklasse (nieuw label) C
Energieverbr. per jaar (kWh) 169
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Inhoud vriesruimte (liter) 114
Totale inhoud (liter) 390
Kleur Zwart
Merk Samsung
Staat van het product Transportschade
Koelvriescombinatie Samsung RL38T705CB1/EG
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Koelvriescombinatie Samsung RL38T705CB1/EG” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *