Aanbieding! C

Samsung koelvriescombinatie RL38T600CSA

Transportschade

De Samsung koelvriescombinatie RL38T600CSA heeft energielabel C met een jaarlijks verbruik van 169 kWh. De totale inhoud van het apparaat is 390 liter, waarvan 276 liter in het koelgedeelte en 114 liter vriesgedeelte. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 35 dB.

 599.00

Productinformatie

De Samsung koelvriescombinatie RL38T600CSA heeft energielabel C met een jaarlijks verbruik van 169 kWh. De totale inhoud van het apparaat is 390 liter, waarvan 276 liter in het koelgedeelte en 114 liter vriesgedeelte. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 35 dB.

Meer ruimte voor jouw benodigdheden
Space Max biedt tot 30% meer bruikbare inhoud dan vergelijkbare Samsung-modellen met dezelfde externe afmetingen. Dit ruimtevoordeel wordt bereikt door bijzonder dunne apparaat wanden met een sterk isolerende werking.

Elegant en stijlvol ontwerp
Geef je keuken een elegante touch. De apparaat diepte van 60 cm is ideaal om gelijk met jouw keukenmeubel in te bouwen. De vlakke deuren en de elegante achterkant ronden het harmonieuze design af.

Bijzonder grote opbergvakken
Plaats grote flessen in de koelkast zonder kostbare ruimte te verspillen. Het opberg vak in de deur is bijzonder diep, zodat je ook grote flessen en pakjes kwijt kunt.

Eenvoudige en robuuste achterkant
Maak moeiteloos en snel de achterkant van je koelkast schoon. De Clean Back-achterkant is een beschermhoes voor belangrijke snoeren en kabels die er niet alleen voor zorgt dat je koelkast er netjes uitziet, maar die hem ook gemakkelijk schoon te maken maakt.

Snel gekoeld en ingevroren
Als je iets bijzonder snel wilt koelen of invriezen, druk je drie seconden op de betreffende knop. Door op de Power Cool en Power Freeze knoppen te drukken wordt automatisch de laagste temperatuur ingesteld (1 °C/-23 °C). Hierdoor koelen de betreffende gebieden zo snel mogelijk af.

De belangrijkste kenmerken van Samsung koelvriescombinatie RL38T600CSA

 • omkeerbare deurscharnieren
 • NoFrost Plus
 • Space Max
 • digitale invertercompressor
 • multiAirflow-systeem
 • deuralarm
 • LED-binnenverlichting
 • supervriesfunctie
 • vakantiemodus
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 35
Inhoud koelruimte (liter) 276
Hoogte (cm) 203
Breedte (cm) 59.5
Diepte (cm) 65.8
Anti ijsvorming NoFrostPlus
Vershoudzone groentelade Multi-Airflow-Systeem
Energieklasse (nieuw label) C
Energieverbr. per jaar (kWh) 169
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Inhoud vriesruimte (liter) 114
Totale inhoud (liter) 390
Kleur RVS-look
Merk Samsung
Staat van het product Transportschade
Samsung koelvriescombinatie RL38T600CSA
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Samsung koelvriescombinatie RL38T600CSA” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *