Aanbieding!

Kookplaat Gorenje ECT643BX

Transportschade

De Kookplaat Gorenje ECT643BX is voorzien van vier kookzones, is gebruiksvriendelijk en heeft diverse praktische opties.

 149.00

Productinformatie

De Kookplaat Gorenje ECT643BX is voorzien van vier kookzones, is gebruiksvriendelijk en heeft diverse praktische opties.

Een ovale kookzone, perfect voor bredere pannen
Inductie- en HiLight-kookplaten hebben een uitgebreide zone die de FishZone wordt genoemd. Wanneer ingeschakeld, verandert de traditionele ronde kookzone in een groter en ovaal oppervlak, dat bijzonder geschikt is voor bredere pannen.

Perfect voor de “laatkomers”
De StayWarm-functie houdt voedsel op een constante temperatuur van 70°C totdat het juiste moment komt om de maaltijd te serveren. Het voedsel behoudt zijn oorspronkelijke smaak en temperatuur totdat het wordt geserveerd.

Veiligheid voorop
Om nog meer veiligheid te garanderen, licht de restwarmte-indicator op om aan te geven welke zones van de kookplaat nog steeds warmte afgeven. Zolang een indicator brandt, mag de betreffende verwarmingszone niet worden aangeraakt. Het kan echter worden gebruikt om te ontdooien of een gerecht warm te houden.

Altijd op tijd
De afteltimer kan worden ingesteld tot 99 minuten. Als de optimale kooktijd voor een bepaald gerecht uit ervaring bekend is, kan de timer worden ingesteld en wordt de kookplaat na voltooiing automatisch uitgeschakeld. Een pieptoon geeft aan dat het eten klaar is.

Neem op elk moment een pauze
De StopGo-functie stopt het kookproces en hervat dezelfde instellingen na reactivering.

Touchcontrol
Als bij toverslag – aanraakbediening. State-of-the-art sensortechnologie maakt een duidelijke en eenvoudige bediening via touch control mogelijk. De gebruikersinterface is perfect glad en gemakkelijk schoon te maken.

Restwarmte-indicatoren (H)
Veiligheid voorop. Voor nog meer veiligheid lichten de restenergie-indicatoren op om aan te geven welke zones van de kookplaat nog warmte uitstralen. Zolang een indicator brandt, mag de betreffende verwarmingszone niet worden aangeraakt. Wel kan het gebruikt worden om een ​​gerecht te ontdooien of warm te houden.

Belangrijkste kenmerken Kookplaat Gorenje ECT643BX

 • Timer functie
 • Bescherming tegen oververhitting
 • Kinderslot
 • StayWarm
 • Kookplaat frame
 • Aanraakbediening
 • restwarmte-indicator
 • Afmetingen (B×H×D): 60 × 5,4 × 52,5 cm
 • Nisafmetingen (BxHxD): 56 × 7 × 49 cm
 • gewicht: 7,7 kg
 • Aansluitvermogen: 7.000 W
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Aansluitwaarde (W) 7000
Aantal kookzones 4
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 52.5
Hoogte (cm) 5.4
Aan/uit-indicator Ja
Bedieningsmogelijkheden TouchControl
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Merk Gorenje
Nis Breedte (cm) 56
Nis Diepte (cm) 49
Nis Hoogte (cm) 7
Type kookplaat Keramisch
Staat van het product Transportschade
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Kookplaat Gorenje ECT643BX” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *