Aanbieding!

Kookplaat IKB6431AXB AEG

Transportschade

Kookplaat IKB6431AXB AEG is een inductiekookplaat met 4 kookzones en SliderTouch.

 349.00

Productinformatie

Kookplaat IKB6431AXB AEG is een inductiekookplaat met 4 kookzones en SliderTouch. Met inductiekoken kun je de temperatuur direct en zeer nauwkeurig instellen, van licht sudderen tot de hoogste temperatuur. Alleen de bodem van de pan wordt verwarmd en niet het oppervlak van de kookplaat.

HOB²HOOD-FUNCTIE: DE KOOKPLAAT REGELT AUTOMATISCH DE AFZUIGKAP
Het unieke Hob²Hood-verbindingssysteem van deze kookplaat communiceert met de Hob²Hood-afzuigkappen door automatisch de verlichting in te schakelen en de ventilator te regelen afhankelijk van het kookproces.

MAKKELIJK SCHOON TE MAKEN EN KRASVAST OPPERVLAK
Het kookplaatoppervlak is volledig vlak en krasvast. En omdat het oppervlak rond het kookgerei koel blijft, worden spatten niet warm en branden ze niet in. Je kunt ze gewoon wegvegen.

MET DE PAUZEFUNCTIE ONDERBREEK JE HET KOOKPROCES EENVOUDIG EN VERVOLG JE HET
Dankzij de pauzeknop op je kookplaat ga je verder met koken waar je gebleven was. Als je wordt onderbroken of jouw aandacht op andere dingen moet richten, slaat deze handige functie jouw kookinstellingen op en activeert ze opnieuw wanneer je klaar bent.

SNELLE MAXIMALE PRESTATIES DANKZIJ DE POWERFUNCTIE
Deze kookplaat heeft een powerfunctie voor het geval je snel hoge temperaturen nodig hebt. Hiermee breng je bijvoorbeeld water voor bijvoorbeeld pasta etc. heel snel aan de kook.

Belangrijkste kenmerken van Kookplaat IKB6431AXB AEG

 • Zelfvoorzienende kookplaat met bedieningselementen bovenop
 • Soort verwarming: inductie
 • OptiFit Frame – roestvrijstalen frame: het nieuwe designframe van AEG overtuigt zowel door zijn hoogwaardige afwerking als door zijn elegante uitstraling. Dit wordt benadrukt door het lasergegraveerde logo op de iets bredere voorkant – gewoon perfect in vorm en functie.
 • Hob²Hood-functie
 • Powerfunctie voor elke kookzone: Door de powerfunctie te activeren, ontvangt de inductiekookplaat zoveel energie dat grote hoeveelheden vloeistof extreem snel kunnen worden verwarmd. Zo kookt 1 liter koud water na ongeveer 2 minuten.
 • Pauze functie
 • Elektronische displays voor alle 4 kookzones
 • 4 elektronische automatische kookplaten: Bij het instellen van een kookstand met automatische boost, schakelt de kookzone gedurende een bepaalde tijd op vol vermogen en regelt dan automatisch terug naar de ingestelde kookstand.
 • Pandetectie
 • Minutenteller
 • OptiHeat Control – 3-traps restwarmte-indicatie
 • OffSound Control
 • Kinderslot: Het kinderslot schakelt de kookplaat uit, zodat deze niet meer functioneert en voorkomt daarmee een verkeerde bediening door kinderen. Het kinderslot moet voor het volgende kookproces worden gedeactiveerd.
 • Vergrendelingsfunctie: hierdoor kan het ingestelde vermogen tijdens het kookproces worden vergrendeld om ongewenste veranderingen te voorkomen.
 • Stroomafhankelijke automatische uitschakeling
 • OptiFix: eenvoudig installatieconcept
 • SlimFit-ontwerp – voor installatie in elke werkbladdiepte: min. 12 mm, met gelijktijdige installatie van een lade of min. 28 mm met daaronder een AEG oven / kookplaat. Geen installatie van een beschermende vloer vereist.
 • Kleur glas: zwart
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Aansluitwaarde (W) 7350
Aantal kookzones 4
Breedte (cm) 57.6
Diepte (cm) 51.5
Hoogte (cm) 4.6
Aan/uit-indicator Ja
Bedieningsmogelijkheden Slider
Boostfunctie Ja
Digitaal display Ja
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kinderslot Ja
Merk AEG
Nis Breedte (cm) 56
Nis Diepte (cm) 49
Omlijsting kookplaat Stalen omlijsting
Overkookbeveiliging Ja
Panherkenning Ja
Plaatsing
Type kookplaat Inductie
Type verwarming Inductie
Staat van het product Transportschade
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Kookplaat IKB6431AXB AEG” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *