Aanbieding!
Kookplaat Samsung NZ64H37075K

Kookplaat Samsung NZ64H37075K is uitgerust met een Auto Pan Detector om ervoor te zorgen dat je de juiste kookgerei gebruikt voor elke kookzone.

 349.00  225.00

Uitverkocht

Productinformatie

Kookplaat Samsung NZ64H37075K is uitgerust met een Auto Pan Detector om ervoor te zorgen dat je de juiste kookgerei gebruikt voor elke kookzone. Als een pan centraal op een kookzone wordt geplaatst, wordt direct gedetecteerd of de pan de juiste grootte heeft voor die zone. De Quick Stop functie minimaliseert de kans op ongevallen. Kookzones kunnen direct uitgeschakeld worden met een simpele aanraking.

Slide Control
Met Slide Control zorg je voor een snelle en nauwkeurige controle van de kookplaat temperaturen. Je kunt de kookplaat bedienen door gewoon met je vinger over het LED-bedieningspaneel te vegen.

Automatische beveiliging
Samsung zorgt ervoor dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. De overkook-beveiliging schakelt de apparatuur uit wanneer er vloeistof op de bediening komt. Er is ook een kindervergrendeling om te voorkomen dat die kleine handjes onbedoeld de kookplaat bedienen.

Belangrijkste kenmerken van kookplaat Samsung NZ64H37075K

  • 4 Kookzones
  • Schuifregelaar
  • Keramisch oppervlak
  • Inductie
Doosschade

Dat is schade aan de doos welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft géén schade aan het product.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Aansluitwaarde (W)
Aantal kookzones 4
Breedte (cm) 59
Diepte (cm)
Hoogte (cm)
Digitaal display Ja
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kinderslot Ja
Merk Samsung
Overkookbeveiliging Ja
Panherkenning Ja
Plaatsing Inbouw
Type kookplaat Elektrisch
Type verwarming Inductie
Staat van het product Doosschade
Meer specificaties