Aanbieding!

Kookplaat Samsung NZ64M3NM1BB

Transportschade

De kookplaat Samsung NZ64M3NM1BB is een inductie kookplaat met 4 kookzones en een aansluitwaarde van 7200W. De kookzones hebben een maximaal vermogen tot 2300W en 2600W.

 299.00

Productinformatie

De kookplaat Samsung NZ64M3NM1BB is een inductie kookplaat met 4 kookzones en een aansluitwaarde van 7200W. De kookzones hebben een maximaal vermogen tot 2300W en 2600W.

Intuïtief en gemakkelijk de temperatuur regelen
Op de juiste warmtestand kook je veel gemakkelijker. Met het Sliding Control-paneel stel je de kooktemperaturen snel en precies in. Je beweegt gewoon je vinger over het led display om de temperatuur met één enkele beweging aan te passen. Dankzij de breedte van het display kun je de temperatuur heel precies instellen.

Probleemloos koken dankzij Quick Stop
De Quick Stop-functie minimaliseert onmiddellijk de impact van ongevallen. Met een simpele aanraking zet je kookzones direct uit om te voorkomen dat pannen overkoken of pannen aanbranden. En als je de keuken moet verlaten, zorgt de Quick Stop-functie ervoor dat je veilig en zorgeloos kunt weglopen.

Extra vermogen voor elke kookzone
Dankzij de Power Boost-functie bespaar je tijd en serveer je eten sneller. Als deze functie is geactiveerd, krijgt elke kookzone extra vermogen om ze tot 10 minuten lang snel te verwarmen. Zo breng je snel water aan de kook of verwarm je een grote pan soep sneller dan ooit tevoren.

Veilig en efficiënt met restwarmte
Kijk direct of het oppervlak van de kookplaat veilig is om aan te raken. Wanneer een kookzone is uitgeschakeld, geeft een restwarmte-indicator duidelijk een ‘H’ aan als deze nog te warm is, maar wordt deze uitgeschakeld als deze afgekoeld is.

Zorg ervoor dat je het juiste keukengerei gebruikt
Wanneer een pot of pan centraal op een kookzone wordt geplaatst, detecteert deze direct of de diameter en maat geschikt is voor die zone. Als ze minder dan 60 procent van de zone bedekken, word je gewaarschuwd met een bericht om ander keukengerei te gebruiken.

Belangrijkste kenmerken van Kookplaat Samsung NZ64M3NM1BB

 • Inductiekookplaat
 • Touch Control – intuïtief in gebruik, gemakkelijk schoon te maken
 • Overloopbeveiliging door automatische uitschakeling
 • Veiligheidsfunctie
 • Bediening Elektronisch
 • Aansluitwaarde 7200 W
 • Vermogen per kookzone 2300/2600 W
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Aantal kookzones 4
Breedte (cm) 59
Digitaal display Ja
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kinderslot Ja
Merk Samsung
Overkookbeveiliging Ja
Panherkenning Ja
Plaatsing Inbouw
Type kookplaat Inductie
Type verwarming Inductie
Aansluitwaarde (W) 7200
Diepte (cm) 52
Hoogte (cm) 5.7
Aan/uit-indicator Ja
Bedieningsmogelijkheden Tiptoets
Nis Breedte (cm) 56
Nis Diepte (cm) 49
Nis Hoogte (cm) 5.7
Staat van het product Transportschade
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Kookplaat Samsung NZ64M3NM1BB” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *