Aanbieding!

Magnetron LG MH6565CPS

Transportschade

De combi Magnetron LG MH6565CPS heeft een inhoud van 25 liter en een maximaal vermogen van 1000 watt. Deze magnetron is de perfecte aanvulling op je traditionele oven. Hij vergroot het aantal beschikbare kookmogelijkheden.

 99.00

Uitverkocht

Productinformatie

De  combi Magnetron LG MH6565CPS heeft een inhoud van 25 liter en een maximaal vermogen van 1000 watt. Deze magnetron is de perfecte aanvulling op je traditionele oven. Hij vergroot het aantal beschikbare kookmogelijkheden.

Slimme omvormer
LG Smart Inverter-technologie biedt nauwkeurig vermogen voor het opwarmen en ontdooien van een nog breder scala aan voedingsmiddelen. Dankzij de nauwkeurige temperatuurregeling kunnen er meer gerechten met een magnetron worden bereid dan voorheen.

Gelijkmatige verwarming
Dankzij de nauwkeurig afgestemde temperatuurregeling kan elk gerecht gelijkmatig worden verwarmd en zorgt zo voor een aangename smaakbeleving.

Uniforme ontdooiing
Door de juiste temperatuur in te stellen, kan voedsel bijzonder gelijkmatig en volledig worden ontdooid.

Verkort de kooktijd
Verkort de kooktijd voor alle gerechten met een vermogen tot 1.200 W.

Verschillende kookprocessen
Met slechts één apparaat kunt je voedsel koken of gewoon opnieuw opwarmen. NeoChef™ kan zelfs als yoghurtmaker worden gebruikt.

Heerlijk gegrild eten
Dichtgeschroeid, lekker krokant – grill perfectie, zonder roodgloeiende ovenplaat.

Gezond koken
Dankzij de functies Healthy Frying en Healthy Frying kunt je gezonde, heerlijke maaltijden bereiden. De Healthy Frying-functie zorgt voor een vetreductie tot 72%, de Healthy Frying-functie vereist 72g minder vet in vergelijking met het conventionele frituurproces.

EasyClean verwijdert 99,99% van de bacteriën
De EasyClean antibacteriële binnen coating zorgt voor een eenvoudige en gemakkelijke reiniging. Met een veegbeweging kan de magnetron kookkamer moeiteloos worden schoongemaakt. De coating voorkomt dat 99,99% van de schadelijke bacteriën aan het oppervlak blijven plakken.

LED-licht
De witte LED’s die in de kookkamer worden gebruikt, zijn drie keer helderder en energiezuiniger dan de lampen in conventionele modellen. De gaarheid kan eenvoudig worden gecontroleerd zonder dat je de magnetron hoeft te openen.

Roterende draaitafel
De innovatieve zeshoekige rolrand stabiliseert de draaitafel op zes punten en beschermt zo ook elementen die niet centraal zijn geplaatst tegen kantelen en slippen.

Belangrijkste kenmerken Magnetron LG MH6565CPS

 • EasyClean
 • Tijd instellen
 • Timer
 • Braden
 • Air frying
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Inhoud (liter) 25
Vermogen (watt) 1000
Aansluitwaarde (W) 1450
Breedte (cm) 47.6
Diepte (cm) 38.8
Hoogte (cm) 27.2
Deurdraairichting Links
Digitaal display Digitaal display en draaiknop
Garantie 2 jaar garantie
Gewicht (kg) 10
Kleur RVS
Merk LG
Plaatsing Vrijstaand
Staat van het product Transportschade
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Magnetron LG MH6565CPS” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *