Aanbieding!
Oven HBG632TS1 Bosch

Oven HBG632TS1 Bosch is een inbouwmodel voor volledige integratie en heeft een inhoud van 71 liter.

 679.00  499.00

Op voorraad

Nog slechts 1 beschikbaar.
Productinformatie

Oven HBG632TS1 Bosch  is een inbouwmodel voor volledige integratie en heeft een inhoud van 71 liter.  Hetelucht wordt op deze stand gelijkmatig door de hele ovenruimte gestuwd, waarbij de ventilator geregeld van rotatierichting verandert.

Met 4D hete lucht wordt de warmte gelijkmatig verdeeld over elk niveau. Dit betekent dat de gerechten op niveau één tot vier kunnen worden geplaatst en dat de resultaten altijd consistent perfect zijn. Maar dat is nog niet alles: u kunt ook op vier niveaus tegelijk bakken en braden en consistent betrouwbare resultaten van boven naar beneden verkrijgen.

Met de heteluchtfunctie bespaart u zowel tijd als energie. De hete lucht wordt door een ringvormige radiator in het interieur van de HBG632TS1 geblazen en gelijkmatig verdeeld. Door de enorme warmteontwikkeling is voorverwarmen niet nodig.

Met behulp van de ontdooifunctie kunnen diepvriesproducten eenvoudig en snel worden bereid.  Je hebt eten gekocht voor jou en je gezin, maar opeens begint het te regenen? Het is maar goed dat deze allrounder een geïntegreerde grillfunctie heeft! Zo grill je vlees, vis of groenten direct in je keuken.  Het apparaat heeft een pizzastand zodat je thuis pizza’s vers van

Belangrijkste kenmerken van Oven HBG632TS1 Bosch

  • Bediening met tft-display makkelijk in gebruik dankzij tekstdisplay en symbolen.
  • Energieklasse a+ de beste bakresultaten met laag energieverbruik
  • Klapdeur met softopen en softclose de ovendeur opent en sluit bijzonder zacht.
  • Bakoven met 8 verwarmingssystemen: Boven- en onderwarmte, Infra-circulatiegrill, Pizzastand, Boven- en onderwarmte Eco, 4D hetelucht, Ontdooien, Grootvlakgrill, Hetelucht eco
  • Snel voorverwarmen
  • 4D hete lucht: perfecte resultaten dankzij optimale warmteverdeling – ongeacht het niveau.
  • Uittreksysteem met 3-voudig volledig uittrekbaar: voor het veilig en gemakkelijk plaatsen en verwijderen van de bakplaten.
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact op voor meer info).  Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Energieklasse A+
Inhoud (liter) 71
Vermogen (watt) 3600
Boven- en onderwarmte Ja
Digitaal display Ja
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Heteluchtfunctie Ja
Kinderslot Nee
Kleur Inox
Merk Bosch
Nis Breedte (cm) 56
Nis Diepte (cm) 55
Plaatsing Inbouw
Reinigingssysteem Nee
Timer Ja
Wifi-functie Nee
Staat van het product Transportschade
Meer specificaties