Aanbieding!

Stofzuiger Samsung VS15T70D1R1

Transportschade

De Stofzuiger Samsung VS15T70D1R1 heeft een maximaal zuigkracht tot 150 W. Zijn geluidsniveau is 86 dB. Verder heeft deze stofzuiger een stofcapaciteit van 0.8 liter.

 179.00

Productinformatie

De Stofzuiger Samsung VS15T70D1R1 heeft een maximaal zuigkracht tot 150 W. Zijn geluidsniveau is 86 dB. Verder heeft deze stofzuiger een stofcapaciteit van 0.8 liter.

Hoge zuigkracht
Met de draadloze JET handstofzuiger maak je harde vloeren en tapijten grondig en moeiteloos schoon. De efficiënte digitale invertermotor en de geoptimaliseerde luchtstroom zorgen voor een sterkere zuigkracht op de gemotoriseerde borstel. Het krachtige meertraps filtersysteem met Multi Cyclone-technologie zorgt ervoor dat zelfs fijn stof in het apparaat achterblijft.

Digitale inverter-motor
Grondig reinigen: de digitale invertermotor optimaliseert de luchtstroom met zijn ultrasoon gelaste vleugels. Het motorvermogen van maximaal 410 watt genereert een zuigkracht van maximaal 150 watt.

Met Cycloon-technologie
De uiterst efficiënte multicycloontechnologie van het Jet Cyclone-systeem combineert een sterke zuigkracht met hoge filterprestaties. De 9 cyclonen met 27 luchtinlaten zorgen voor een geoptimaliseerde luchtstroom, waardoor deze effectief wordt gescheiden van stof en vuil en zorgt zo voor een langduriger zuigvermogen.

Borstel met turbo-actie
De Turbo Action-borstel kan zelfs fijne stofdeeltjes en dierenharen van tapijten en harde vloeren opzuigen. Hij draait ongeveer 3.750 keer per minuut en dankzij het 180 graden draaibare scharnier reinig je moeiteloos tapijten en harde vloeren tot in de laatste hoek. Om de borstelrol gemakkelijk schoon te maken, ontgrendel je hem met slechts één klik.

Meertraps filtersysteem
De aangezogen lucht wordt gefilterd door het meertraps filtersysteem. Eerst vangt het metalen gaasfilter het grove stof op. Daarnaast absorbeert de Jet-Cylone met het microfilter fijnstof en neemt het fijnstoffilter tot 99,999% van het fijnstof op. Zo worden ook veel fijne deeltjes en allergenen uit de aangezogen lucht gefilterd.

Duurzame en vervangbare batterij
De efficiënte batterij van 1.800 mAh heeft voldoende energie voor maximaal 40 minuten zuigkracht bij continu gebruik. De batterij behoudt tot 70% van zijn vermogen na 500 laadcycli. Je kunt de batterij ook eenvoudig verwisselen voor dubbele de zuigtijd.

Belangrijkste kenmerken van Stofzuiger Samsung VS15T70D1R1

 • Krachtige, snoerloze reiniging met een zuigkracht tot 150 W
 • Vervangbare 21,6 V batterij voor maximaal 40 minuten looptijd
 • Luchtfiltratie met meertraps filtersysteem
 • Gefilterde zuiglucht en sterke zuigkracht met multicycloon systeem
 • Digitale invertermotor met een motorvermogen tot 410 W
 • Grondige reiniging van harde vloeren en tapijten met de Turbo Action borstel
 • zuigkracht (max) 150/ 36/ 16 (max./midden/min.)
 • maximale looptijd 5/20/40 (Max/Midden/Min)
 • Type batterij: Li-Ion
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 86
Stofopvang Zonder zak
Breedte (cm) 25
Diepte (cm) 21.5
Hoogte (cm) 112.3
Gewicht (kg) 2.6
Kleur Grijs mint Wit
Merk Samsung
Vermogen (watt) 410
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Staat van het product Transportschade
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Stofzuiger Samsung VS15T70D1R1” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *