Aanbieding! E

Inbouw vaatwasser AEG FEB52620ZM

Transportschade

De Inbouw vaatwasser AEG FEB52620ZM biedt ruimte aan 13 couverts en heeft energieklasse E met een energieverbruik van 94 kWh per 100 wasbeurten. Deze vaatwasser heeft een maximaal geluidsvolume van 44 dB.

 449.00

Productinformatie

De Inbouw vaatwasser AEG FEB52620ZM biedt ruimte aan 13 couverts en heeft energieklasse E met een energieverbruik van 94 kWh per 100 wasbeurten. Deze vaatwasser heeft een maximaal geluidsvolume van 44 dB.

DE QUICKLIFT-KORF IS IN HOOGTE VERSTELBAAR
Geniet van het efficiënte gemak dat de QuickLift-korf biedt. Zelfs bij een volledige lading met omvangrijke voorwerpen kun je de hoogte moeiteloos aanpassen, zodat je de vaat gemakkelijk kunt laden of verwijderen.

SPECIAAL ONTWORPEN BESCHERMING VOOR JE DELICATE GLASWERK
Glazen zijn vaak de meest delicate items in je vaatwasser en kunnen dus wel wat extra zorg gebruiken. Het bovenrek van deze machine is uitgerust met rubberen noppen om de glazen te ondersteunen en beschermen. De SoftSpikes zijn ideaal om je glazen en mokken rechtop te houden, zodat ze niet kunnen omvallen en breken.

VERWIJDERT MEER DAN 99,9999% VAN ALLE BACTERIËN EN VIRUSSEN
De ExtraHygiene-functie garandeert je een maximale reiniging met hygiënische zorg. Met de ExtraHygiene-functie wordt het water in de laatste spoelbeurt gedurende minstens 10 minuten verhit tot 69°C om alle vaat te ontsmetten en meer dan 99,9999% van alle bacteriën en virussen te verwijderen

OPTIMALISEER DE PRESTATIES MET MACHINE CARE
Behoud maximale prestaties met de Machine Care-cyclus. Het programma is ontworpen om kalkaanslag en opgehoopt vet te verwijderen. Om ervoor te zorgen dat de vaatwasser altijd optimaal presteert, met speciaal zuiverend product.

NATUURLIJK DROGEN
De nieuwe AirDry-technologie maximaliseert je droogprestaties met natuurlijke luchtstroom. De deur opent automatisch 10 cm in de laatste droogfase. Het droogt je vaat op natuurlijke wijze en verlaagt je energiekosten.

BOVENKORF IN HOOGTE VERSTELBAAR, OOK BIJ VOLLE LADING
Zelfs als de bovenkorf geladen is, kan je het niveau van de bovenkorf van jouw vaatwasser eenvoudig aanpassen aan de vaat in de bovenste of onderste korf.

Belangrijkste kenmerken Inbouw vaatwasser AEG FEB52620ZM

 • QuickSelect
 • Inverter motor
 • 8 programma’s
 • 4 temperaturen
 • Optie XtraPower
 • Optie ExtraHygiëne
 • Bestekmandje
 • 3 digit display
 • Uitgestelde start 1-24 u
 • AirDry technologie
 • AquaControl
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 44
Aantal couverts 13
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Automatisch deuropening einde programma Airdry
Digitaal display Digitaal display en druktoetsen
Energieklasse (nieuw label) E
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 94
Merk AEG
Nis Breedte (cm) 60
Nis Diepte (cm) 55
Nis Hoogte (cm) 82
Plaatsing vaatwasser Half geïntegreerd
Resttijdindicatie Ja
Staat van het product Transportschade
Inbouw vaatwasser AEG FEB52620ZM
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw vaatwasser AEG FEB52620ZM” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *