Aanbieding!

Inbouw vaatwasser AEG FSB53627P

Transportschade

De Inbouw vaatwasser AEG FSB53627P biedt ruimte aan 13 couverts en heeft energieklasse D. Deze vaatwasser heeft een geluidsklasse van 44 dB en beschikt over een handig display die je op een intelligente manier over de status van de vaat op Lees Meer

De Inbouw vaatwasser AEG FSB53627P biedt ruimte aan 13 couverts en heeft energieklasse D. Deze vaatwasser heeft een geluidsklasse van 44 dB en beschikt over een handig display die je op een intelligente manier over de status van de vaat op de hoogte brengt.

 449.00

Uitverkocht

Productinformatie

De Inbouw vaatwasser AEG FSB53627P biedt ruimte aan 13 couverts en heeft energieklasse D. Deze vaatwasser heeft een geluidsklasse van 44 dB en beschikt over een handig display die je op een intelligente manier over de status van de vaat op de hoogte brengt.

KRACHTIG VAATWASSEN. MET SATELLITECLEAN®
Geniet van vlekkeloze reiniging van de vaat met SatelliteClean®. Deze sproeiarm heeft een drie keer beter bereik dan de standaard norm. Dankzij de dubbele roterende arm die voortdurend de sproeihoek wijzigt. Het water komt overal. Voor een complete reiniging. Zelfs dicht op elkaar geplaatste of grotere voorwerpen worden met SatelliteClean® van hoek tot hoek gereinigd.

MOEITELOZE CYCLUSINSTELLING MET QUICKSELECT
QuickSelect maakt een optimale bediening van de vaatwasser mogelijk. Kies een cyclustijd met de schuiver en voeg met een tik extra behandelingen toe. De machine doet de rest. Reiniging op maat op het meest geschikte moment. En een vlekkeloze vaat.

NATUURLIJK DROGEN
De nieuwe Airdry-technologie geeft je een uitzonderlijke droogprestatie met een natuurlijke luchtstroom. De deur opent automatisch 10 cm in de laatste fase van de cyclus; als de vaat schoon is. Het droogt de vaat op een natuurlijke manier en bespaart zo ook op energiekosten.

DE STATUS VAN DE AFWAS IN EEN OOGOPSLAG
Deze volledig integreerbare vaatwasser beschikt over een intelligente manier om je over de status van de vaat op de hoogte te brengen. De beam-on-floor-technologie projecteert een rood licht op de vloer wanneer de cyclus nog aan de gang is. Wanneer het apparaat klaar is, dan wordt er een groen licht geprojecteerd. Eenvoudig en efficiënt.

NAADLOZE INTEGRATIE
Het PerfectFit-schuifsysteem zorgt voor een naadloze installatie van de vaatwasser. Geschikt voor alle hoogtes en de plint hoeft niet aangepast te worden. Geschikt voor elke moderne keuken.

BOVENKORF IN HOOGTE VERSTELBAAR, OOK BIJ VOLLE LADING
Zelfs als de bovenkorf geladen is, kan je het niveau van de bovenkorf van jouw vaatwasser eenvoudig aanpassen aan de vaat in de bovenste of onderste korf. Beschikbaarheid van SoftGrips en SoftSpikes is afhankelijk van het model vaatwasser.

Belangrijkste kenmerken van Inbouw vaatwasser AEG FSB53627P

 • Installatie: volledig geïntegreerd
 • Schuifscharnieren voor flexibele installatie
 • QuickSelect: digitale schuifregelaar voor eenvoudig instellen
 • ProClean™: superieure reiniging met minimaal energieverbruik
 • XXL capaciteit – meer ruimte dan elke andere vaatwasser
 • Satellietsproeiarm en 5 sproeiniveaus voor maximaal waterbereik
 • Inverter motor
 • Touch-control bediening
 • 7 Programma’s, 4 temperaturen
 • Bestekmand
 • Startuitstel tot 24 uur
 • BeamOnFloor indicator
 • Sensorlogic watersensor
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 44
Aantal couverts 13
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Automatisch deuropening einde programma Ja
Besteklade Nee
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) D
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
Indicatielicht op vloer BeamOnFloor met 2 kleuren
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 84
Merk AEG
Nis Breedte (cm) 59.5
Nis Diepte (cm) 57
Nis Hoogte (cm) 82
Plaatsing vaatwasser Volledig geïntegreerd
Resttijdindicatie Ja
Staat van het product Transportschade
Inbouw vaatwasser AEG FSB53627P
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw vaatwasser AEG FSB53627P” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *