Aanbieding! E

Inbouw vaatwasser Bosch SPU4HKS53E

Transportschade

De Inbouw vaatwasser Bosch SPU4HKS53E biedt ruimte aan 9 couverts en heeft energieklasse E met een energieverbruik van 70 kWh per 100 wasbeurten. Deze vaatwasser heeft een maximaal geluidsvolume van 45 dB.

 449.00

Productinformatie

De Inbouw vaatwasser Bosch SPU4HKS53E biedt ruimte aan 9 couverts en heeft energieklasse E met een energieverbruik van 70 kWh per 100 wasbeurten. Deze vaatwasser heeft een maximaal geluidsvolume van 45 dB.

ActiveWater Hydraulic System
De innovatieve ActiveWater-technologie van Bosch maximaliseert de efficiëntie en zorgt voor milieuvriendelijker spoelen met uitstekende wasresultaten. Het lage verbruik van water en energie wordt mogelijk gemaakt door gerichte waterdistributie, geoptimaliseerde filtertechnologie, snellere verwarming en een hogere pompcapaciteit voor meer watercirculatie.

DuoPower 
Naast de sproeiarm aan de onderkant de unieke DuoPower™ sproeiarm voor een optimale reiniging van de vaat. De twee golfvormige sproeiarmen in de bovenste korf zorgen voor een gerichte waterverdeling naar alle hoeken van het spoelinterieur. Dankzij deze nauwkeurige controle is elke wascyclus bijzonder zacht voor glazen.

EcoSilenceDrive 
De EcoSilenceDrive is ontwikkeld voor een nog efficiëntere reiniging. Het wordt gekenmerkt door snelheid, energie-efficiëntie en minimaal stroomverbruik. Als borstelloze motor is hij erg stil en overtuigt automatisch met de beste wasresultaten.

IntensivZone 
De IntensivZone-optie zorgt voor een bijzonder sterke sproeidruk en een verhoogde reinigingstemperatuur in de hele onderste korf. Op deze manier worden zwaar bevuilde potten en pannen perfect schoongemaakt, terwijl gevoelige items ook in de bovenste mand kunnen worden geplaatst.

Easy Start
De Easy Start-functie van de Home Connect-app maakt een einde aan giswerk en beveelt het optimale programma aan voor elke lading – rechtstreeks op je mobiele apparaat. Om dit te doen, voert je eenvoudig de mate van vervuiling en het type en de hoeveelheid servies of bestek in je Home Connect-app in.

Tab Counter
De vaatwasser is vol en je hebt geen vaatwas tabletten meer in huis? De functie voor het tellen van tabbladen van je Home Connect-app registreert je verbruik en waarschuwt je automatisch wanneer er nog maar vijf tabbladen over zijn van je laatste aankoop. Je kunt eenvoudig een nieuw pakket bestellen via internet via een directe link. Eindelijk een vaatwasser die zelf nadenkt.

De Belangrijkste kenmerken van de Inbouw vaatwasser Bosch SPU4HKS53E

 • Automatische programma’s
 • Glasbeschermingstechnologie
 • Laadsensor
 • Silence-programma
 • 3-voudige Rackmatik
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 45
Aantal couverts 9
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Digitaal display Digitaal display en druktoetsen
Energieklasse (nieuw label) E
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 70
Merk Bosch
Nis Breedte (cm) 45
Nis Diepte (cm) 55
Nis Hoogte (cm) 81.5
Plaatsing vaatwasser Onderbouw
Resttijdindicatie Ja
Staat van het product Transportschade
Inbouw vaatwasser Bosch SPU4HKS53E
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw vaatwasser Bosch SPU4HKS53E” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *