Aanbieding! E

Inbouw vaatwasser Bosch SRI4HKS53E

Transportschade

De inbouw vaatwasser Bosch SRI4HKS53E biedt ruimte aan 9 couverts en heeft energieklasse E met een energieverbruik van 70 kWh per 100 wasbeurten. Deze vaatwasser heeft een maximaal geluidsvolume van 45 dB.

 449.00  426.55
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Op voorraad

De gehele maand Februari 5% EXTRA carnavalskorting op ons gehele assortiment. Op = Op
Nog slechts 1 beschikbaar.

Productinformatie

De inbouw vaatwasser Bosch SRI4HKS53E biedt ruimte aan 9 couverts en heeft energieklasse E met een energieverbruik van 70 kWh per 100 wasbeurten. Deze vaatwasser heeft een maximaal geluidsvolume van 45 dB.

Geniet van extra droge resultaten.
Met de Extra Droog optie op je vaatwasser wordt lastig te drogen vaat extra gedroogd voor betere droogresultaten. Dit dankzij een warmere laatste spoelgang en een langere droogtijd. Handig voor kinderservies of babyflessen.

VarioFlex-servieskorven
Met de VarioFlex-servieskorven ruim je nog makkelijk de vaatwasser in. Dankzij de rode markeringen weet je precies welke onderdelen je kunt aanpassen. Het bovenste rek is heeft 8 aanpasbare elementen (voor glazen, vouwbaar en voor borden) en het onderste rek heeft er zelfs 9 (hoger voor glazen, vouwbaar en voor borden). De vouwbare rekken zorgen voor extra bescherming en stabiliteit dankzij de afgeronde uiteindes.

Nooit meer zorgen over waterschade.
Bescherming tegen lekken is cruciaal voor een apparaat aangesloten op water. Daarom biedt ons AquaStop-systeem gegarandeerde bescherming tegen lekken. In het geval van een lek wordt dit waargenomen in het dubbele gedeelte van de slag, waarna de watertoevoer automatisch wordt uitgeschakeld.

IntensiveZone: reinigt schalen en pannen effectief met één druk op de knop.
De IntensiveZone-functie die bij veel programma’s extra kan worden geactiveerd, verhoogt de sproeidruk en temperatuur in de onder korf. Zeer vuile schalen en pannen worden optimaal gereinigd, terwijl fijner serviesgoed veilig in de boven korf kan worden geplaatst.

ActiveWater-technologie: minder water, minder energie, meer resultaat.
Deze innovatieve spoeltechnologie levert uitzonderlijke reinigingsprestaties met minder water en energie en is hierdoor dus zeer milieuvriendelijk. Er wordt water en energie bespaard door een gerichte waterafgifte, geoptimaliseerde filtertechnologie, snellere verwarming en hogere pompprestaties voor een betere watercirculatie.

Belangrijkste kenmerken van Inbouw vaatwasser Bosch SRI4HKS53E

 • Energieklasse E
 • Geluidsniveau 45 dB(A) re 1 pW
 • Geluidsniveauklasse C
 • Het waterverbruik van de ecoprogramma’s in liters per cyclus 8,5 l
 • Programmaduur 3:40 h
 • Energieverbruik voor 100 cycli ecoprogramma’s 70 kWh
 • Maximale aantal plaatsinstellingen 9
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 45
Aantal couverts 9
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Automatisch deuropening einde programma XtraDry
Besteklade Nee
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) E
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
Indicatielicht op vloer Nee
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 70
Merk Bosch
Nis Breedte (cm) 45
Nis Diepte (cm) 55
Nis Hoogte (cm) 81.5
Plaatsing vaatwasser Half geïntegreerd
Resttijdindicatie Ja
Staat van het product Transportschade
Inbouw vaatwasser Bosch SRI4HKS53E
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw vaatwasser Bosch SRI4HKS53E” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *