Aanbieding! E

Inbouw vaatwasser Neff S125ITS04E

Krasje/ deukje

Inbouw vaatwasser Neff S125ITS04E biedt ruimte aan 12 couverts en heeft energieklasse E met een energieverbruik van 92

Inbouw vaatwasser Neff S125ITS04E biedt ruimte aan 12 couverts en heeft energieklasse E met een energieverbruik van 92 kWh per 100 wasbeurten. Deze vaatwasser heeft een maximaal geluidsvolume van 48 dB.

Oorspronkelijke prijs was:  599.00.Huidige prijs is:  449.00.
 • Gratis bezorging

 • Betaal zoals jij wilt

 • Plan je bezorgdagKies een dag die het beste uitkomt

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uitverkocht

Wij voeren gratis uw oude apparaat af (mits het klaarstaat bij de voordeur)

Productinformatie

Inbouw vaatwasser Neff S125ITS04E biedt ruimte aan 12 couverts en heeft energieklasse E met een energieverbruik van 92 kWh per 100 wasbeurten. Deze vaatwasser heeft een maximaal geluidsvolume van 48 dB.

Chef 70°
Doe iets goeds voor het milieu: in het automatische programma bepalen sensoren de mate van vervuiling. Het spoelproces wordt dan aangepast aan de betreffende omstandigheden. Behoedzaam voor een perfecte glans: met het programma Behoedzaam worden vooral glazen perfect en behoedzaam gereinigd.

Eco-technologie
De Eco-technologie van de vaatwasser zorgt voor een milieuvriendelijk stroom- en waterverbruik. Een energiebesparend kort programma verhoogt de druk van het binnenkomende water en verkort het spoelproces. Het waterbeschermingssysteem beschermt veilig en efficiënt tegen waterschade. De watertoevoer wordt gestopt zodat er geen water uit het apparaat ontsnapt.

Onderbouwbaar
de vaatwasser met bestekmand kan onder het keukenwerkblad worden ingebouwd. De deur van de inbouwvaatwasser en het bedieningspaneel blijven zichtbaar.

Sla uw individuele favorieten op
Selecteer een programma, een optie of een combinatie op je vaatwasser en sla deze op als favoriet. De bediening is flexibel – via je Home Connect app of direct op het apparaat. Start jouw favorieten met een vingeraanraking. En dan genieten van wat extra tijd voor jezelf.

Thuis verbinden
Home Connect heft de grenzen van je keuken en je creativiteit op. Bedien je oven, koelkast, vaatwasser en andere huishoudelijke apparaten eenvoudig via wifi. Typ de app in, bedien je oven met spraakopdrachten en laat je keukenapparatuur automatisch met elkaar communiceren. Best slim! Home Connect is een constant groeiend platform dat je kunt gebruiken om de toekomst in jouw keuken te brengen.

Geen zorgen meer over waterschade
Leun achterover. Ons Aqua Stop-systeem beschermt tegen waterschade. Bij een storing wordt de voeding automatisch gestopt via een veiligheidsklep. Het enige wat jij hoeft te doen is ervoor te zorgen dat alles correct is geïnstalleerd en aangesloten.

Belangrijkste kenmerken inbouw vaatwasser Neff S125ITS04E:

 • Home Connect
 • starttijd voorkeuze
 • Start op afstand
 • VarioSpeed ​​Plus
 • EasyClean
 • Extra DryExtra Dry
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 48
Aantal couverts 12
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Digitaal display Digitaal display en draaiknop
Energieklasse (nieuw label) E
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 92
Merk Neff
Nis Breedte (cm) 60
Nis Diepte (cm) 55
Nis Hoogte (cm) 81.5
Plaatsing vaatwasser Onderbouw
Resttijdindicatie Ja
Staat van het product Krasje/ deukje
Inbouw vaatwasser Neff S125ITS04E
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw vaatwasser Neff S125ITS04E” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *