Aanbieding! D

Inbouw vaatwasser Samsung DW60A6092US

Transportschade

De inbouw vaatwasser Samsung DW60A6092US biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse D met een energieverbruik van 85 kWh per 100 wasbeurten. Deze vaatwasser heeft een maximaal geluidsvolume van 44 dB.

 549.00

Productinformatie

De inbouw vaatwasser Samsung DW60A6092US biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse D met een energieverbruik van 85 kWh per 100 wasbeurten. Deze vaatwasser heeft een maximaal geluidsvolume van 44 dB.

Opent automatisch om stoom te laten ontsnappen en sneller te drogen
Met de Auto Open-functie krijg je keer op keer een stralend schone vaat. Wanneer de vaatwasser klaar is met spoelen en drogen, opent de deur automatisch 10 cm zodat stoom kan ontsnappen. Zo krijg je sneller betere droogresultaten dan bij conventionele methoden, zeker bij plastic en kleine spullen.

Hygiënisch spoelen om bacteriën te verminderen
Spoel hygiënisch om het aantal microben en bacteriën te verminderen. In sommige programma’s verlengt Hygiëne Care de laatste spoelbeurt en verhoogt de watertemperatuur tot 70 ˚C. Dit zorgt voor een diepere reiniging en doodt tot 99,999% van de bacteriën. Je kunt je borden, bestek en keukengerei veilig gebruiken.

Verbruikt minder energie, maakt efficiënt schoon
Verlaag het energieverbruik en maak nog steeds vuile vaat effectief schoon. Volgens het nieuwe Europese energielabelsysteem dat in 2021 wordt gelanceerd, heeft het een hoge energie-efficiëntieclassificatie met het D/E-energielabel. Het heeft dus een bewezen lager stroomverbruik zonder de reinigingsprestaties te beïnvloeden of de functionaliteit in gevaar te brengen.

Steriliseer de binnenkant zonder wasmiddel
Houd de vaatwasser op een milieuvriendelijke manier schoon. Met zelfreiniging reinig je de vaatwasser met 1 druk op de knop. Het programma reinigt vuil en stinkende bacteriën met alleen water, zonder gevaarlijke chemicaliën. Daarnaast geeft de vaatwasser aan wanneer het tijd is voor een schoonmaakbeurt.

Voorkomt gevaarlijke en schadelijke waterlekken
Voorkom kostbare waterschade met de veiligheidsfunctie Aqua Stop. Het sluit de watertoevoer en stroom van de vaatwasser af wanneer het kleine hoeveelheden water detecteert. Het beschermt je tegen elektrische schokken en mogelijk dure waterschade.

Belangrijkste kenmerken van Inbouw vaatwasser Samsung DW60A6092US

 • Capaciteit (aantal couverts) 14
 • Energieklasse D
 • Energieverbruik per 100 wasbeurten 85 kWh
 • Waterverbruik per Wasbeurt 10.5 ℓ
 • Geluidsniveau 44 dBA
 • Duur van ECO Programma (H:min) 3:30
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 44
Aantal couverts 14
Garantie 1 jaar garantie
Automatisch deuropening einde programma AutoOpen
Besteklade Ja
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) D
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
Indicatielicht op vloer Nee
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 85
Merk Samsung
Nis Breedte (cm) 60
Nis Diepte (cm) 57.5
Nis Hoogte (cm) 82
Plaatsing vaatwasser Onderbouw
Staat van het product Transportschade
Inbouw vaatwasser Samsung DW60A6092US
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw vaatwasser Samsung DW60A6092US” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *