Aanbieding! C

Inbouw vaatwasser Samsung DW60A8050UB

Transportschade

De inbouw vaatwasser Samsung DW60A8050UB biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse C met een energieverbruik van 75 kWh per 100 wasbeurten. Deze vaatwasser heeft een maximaal geluidsvolume van 42 dB.

 749.00  711.55

Productinformatie

De inbouw vaatwasser Samsung DW60A8050UB biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse C met een energieverbruik van 75 kWh per 100 wasbeurten. Deze vaatwasser heeft een maximaal geluidsvolume van 42 dB.

Automatische deur open
Zelfs de meest moeilijk te drogen artikelen zijn aan het einde van de cyclus klaar in de kast dankzij Auto Door Open. Zodra het programma klaar is, gaat de deur automatisch open en laat de stoom ontsnappen, waardoor alles perfect droogt.

Snelwas (60 min)
Met een express van 60 minuten bespaar je tijd door jouw vaat supersnel schoon en droog te krijgen. Perfect voor kleinere ladingen licht vervuilde voorwerpen die niet echt intensief gereinigd hoeven te worden, zoals kopjes en bestek. Binnen slechts 60 minuten wordt een volledige was- en droogcyclus doorlopen.

Flex Load-systeem
Stapel elke combinatie van borden, glazen, potten en pannen met het Flex Load-systeem. Met een verstelbaar middenrek met 3 verschillende standen en inklapbare tanden in het onderste rek. Met het extra voordeel van de bekersteun kan je kwetsbare voorwerpen, zoals glazen in alle soorten en maten, veilig vasthouden.

Flexibele binnenruimte
Geen enkele vaatwasser belading is hetzelfde, dus waarom zou jouw vaatwasser hetzelfde blijven? Met de flexibele binnenruimte kan je de hoogte aanpassen en de tanden neerklappen, zodat er brede schotels, hoge stoompannen en meer op passen.

Slimme Controle+
Neem de volledige controle over je slimme vaatwasser met de SmartThings-app en de door jou gekozen Google-, Alexa- of Bixby-stemassistent. Plan moeiteloos jouw wasbeurt, wijzig instellingen om energie te besparen of controleer hoe lang de wasbeurt nog duurt, of je nu thuis of onderweg bent. Via de SmartThings-app kun je zelfs extra programma’s en handige tips over laden en onderhoud downloaden.

Bespaar ruimte en tijd
Het converteerbare metalen 3e rek bevindt zich bovenaan en is bedoeld voor bestek en keukengerei, waardoor je elders ruimte bespaart voor de grotere voorwerpen. Omdat het volledig afneembaar is, kan je het metalen vaatwasrek er ook gemakkelijk uittrekken om het snel uit te laden wanneer jouw was cyclus is voltooid.

Belangrijkste kenmerken Inbouw vaatwasser Samsung DW60A8050UB

 • Zelf schoon
 • Hygiëne Spoelen
 • 8 programma’s
 • Uitgestelde start
 • Voorwas
 • Automatische deur open
 • 60 minuten snelle wasbeurt
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 42
Aantal couverts 14
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Automatisch deuropening einde programma Auto Door
Besteklade Ja
Digitaal display Touch-control
Energieklasse (nieuw label) C
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 75
Merk Samsung
Nis Breedte (cm) 60
Nis Diepte (cm) 57.5
Nis Hoogte (cm) 82
Plaatsing vaatwasser Onderbouw
Resttijdindicatie Ja
Staat van het product Transportschade
Inbouw vaatwasser Samsung DW60A8050UB
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw vaatwasser Samsung DW60A8050UB” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *