Aanbieding! C

Inbouw vaatwasser Samsung DW60BG750B00ET

Transportschade

De Inbouw vaatwasser Samsung DW60BG750B00ET biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse C met een energieverbruik van 75 kWh per 100 wasbeurten. Deze vaatwasser heeft een maximaal geluidsvolume van 42 dB.

 799.00
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Op voorraad

Let op: Dit is een Transportschade artikel, mits er Nieuw in Doos bij vermeld staat.

Mocht u de schade aan het product willen zien vraag dan eerst een foto op via de Whatsapp-knop of per e-mail voordat u het besteld.
Nog slechts 1 beschikbaar.

Productinformatie

De Inbouw vaatwasser Samsung DW60BG750B00ET biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse C met een energieverbruik van 75 kWh per 100 wasbeurten. Deze vaatwasser heeft een maximaal geluidsvolume van 42 dB.

Efficiënt schoon en droog
Verbruik minder energie en profiteer toch van een optimaal schone en droge vaat. Volgens het nieuwe Europese energielabelsysteem heeft deze vaatwasser een hoge energie-efficiëntie met energielabel C. Het innovatieve alles-in-1 reservoir heeft een uniek stromingspad en verbruikt minder stroom en slechts 9,2 liter water.

WaterJet Clean™
Schonere vaat dankzij het nieuwe WaterJet Clean™-systeem. Intensievere reiniging vanuit iedere hoek dankzij de roterende dubbele sproeiarmen. De twee sproeiarmen hebben aparte waterstralen en draaien in tegengestelde richting. Heel vuile potten, pannen en borden worden dus snel en grondig gereinigd.

Extra stil
Verminder het lawaai in je huis. De vaatwasser draait zijn programma’s efficiënt en met weinig geluid dankzij de Inverter-motor. Je kunt ook kiezen voor het Extra Silence-programma dat iets langer duurt, maar 2 decibel minder geluid maakt dan het ECO-programma. Zo is het in je huis muisstil.

Hygiene Care
Hygiënisch spoelproces om ziektekiemen en bacteriën te verwijderen. Bij sommige programma’s kun je met de Hygiene Care-optie de laatste spoeling verlengen met een verhoogde watertemperatuur van 70˚C. Dit zorgt voor een diepere reiniging en doodt 99,999% van bepaalde bacteriën. Je kunt je borden, bestek en keukengerei dus altijd met een gerust hart gebruiken.

Auto Open Door
Met de Auto Open Door-functie krijg je keer op keer een stralend schone vaat. Wanneer de vaatwasser klaar is met spoelen en drogen, opent de deur automatisch 10 cm zodat stoom kan ontsnappen. Zo krijg je sneller betere droogresultaten dan bij conventionele methoden, zeker bij plastic en kleine spullen.

Floor Info Light
Check in één oogopslag of je vaatwasser aanstaat. Het Floor Info Light projecteert een blauwe lichtstraal op de grond als er een reinigingsprogramma draait. Deze straal zie je zelfs van een afstand. Het licht gaat uit zodra het programma afgelopen is en de vaatwasser kan worden uitgeruimd. Geen onduidelijkheid meer!

Belangrijkste kenmerken Inbouw vaatwasser Samsung DW60BG750B00ET

 • Flex load
 • Programma downloaden
 • Machine Care
 • Aqua Stop
 • Voorwas
 • Geluidstil 42dBA
 • Waterjet Clean™
 • SmartThings
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 42
Aantal couverts 14
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Automatisch deuropening einde programma Auto Door
Besteklade Ja
Digitaal display Touch-control
Energieklasse (nieuw label) C
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
Indicatielicht op vloer InfoLight
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 75
Merk Samsung
Nis Breedte (cm) 60
Nis Diepte (cm) 57.5
Nis Hoogte (cm) 82-90
Plaatsing vaatwasser Volledig geïntegreerd
Resttijdindicatie Ja
Staat van het product Transportschade
Inbouw vaatwasser Samsung DW60BG750B00ET
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw vaatwasser Samsung DW60BG750B00ET” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *