Aanbieding! C

Inbouw vaatwasser Samsung DW60BG750USLET

Transportschade

De Inbouw vaatwasser Samsung DW60BG750USLET biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse C. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 42 dB en een energieverbruik van 75 kWh per 100 wasbeurten.

 499.00

Productinformatie

De Inbouw vaatwasser Samsung DW60BG750USLET biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse C. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 42 dB en een energieverbruik van 75 kWh per 100 wasbeurten.

Energiezuiniger
Verbruik minder energie en profiteer toch van een optimaal schone en droge vaat. Volgens het nieuwe Europese energielabelsysteem heeft deze vaatwasser een hoge energie-efficiëntie met energielabel C.

WaterJet Clean™
Schonere vaat dankzij het nieuwe WaterJet Clean™-systeem. Intensievere reiniging vanuit iedere hoek dankzij de roterende dubbele sproeiarmen. De twee sproeiarmen hebben aparte waterstralen en draaien in tegengestelde richting. Heel vuile potten, pannen en borden worden dus snel en grondig gereinigd.

Extra stil
Verminder het lawaai in je huis. De vaatwasser draait zijn programma’s efficiënt en met weinig geluid dankzij de Inverter-motor. Je kunt ook kiezen voor het Extra Silence-programma dat iets langer duurt, maar 2 decibel minder geluid maakt dan het ECO-programma.

Hygiene Care
Hygiënisch spoelproces om ziektekiemen en bacteriën te verwijderen. Bij sommige programma’s kun je met de Hygiene Care-optie de laatste spoeling verlengen met een verhoogde watertemperatuur van 70˚C. Dit zorgt voor een diepere reiniging en doodt 99,999% van bepaalde bacteriën.

Auto Open Door
Wanneer de vaatwasser klaar is met spoelen en drogen, opent de deur automatisch 10 cm zodat stoom kan ontsnappen. Zo krijg je sneller betere droogresultaten dan bij conventionele methoden, zeker bij plastic en kleine spullen.

Gepersonaliseerde reinigingsprogramma’s
Personaliseer je vaatwasser op ieder gewenst moment. Het Downloadprogramma biedt drie extra programma’s die je direct kunt downloaden met de SmartThings-app op een smartphone. Je kunt kiezen uit de volgende programma’s: “Pots and Pans”, “Plastic” of “Baby Care”.

Belangrijkste kenmerken van Inbouw vaatwasser Samsung DW60BG750USLET

 • Geluidstil 42dBA
 • Waterjet Clean™
 • SmartThings App Support
 • Kleur/Materiaal: Silver
 • Installatie: Semi built in
 • Capaciteit (aantal couverts) 14 P/S
 • Aantal Programma’s 9
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 42
Aantal couverts 14
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Automatisch deuropening einde programma Auto Door
Besteklade Ja
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) C
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 75
Merk Samsung
Nis Breedte (cm) 60
Nis Diepte (cm) 57.5
Nis Hoogte (cm) 82
Plaatsing vaatwasser Half geïntegreerd
Resttijdindicatie Ja
Staat van het product Transportschade
Inbouw vaatwasser Samsung DW60BG750USLET_e
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw vaatwasser Samsung DW60BG750USLET” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *