Aanbieding! E

Inbouw vaatwasser Samsung DW60M6044US

Transportschade

De Inbouw vaatwasser Samsung DW60M6044US biedt ruimte aan 13 couverts en heeft energieklasse E met een energieverbruik van 44 kWh per 100 wasbeurten. Deze vaatwasser heeft een maximaal geluidsvolume van 44 dB.

 349.00

Productinformatie

De Inbouw vaatwasser Samsung DW60M6044US biedt ruimte aan 13 couverts en heeft energieklasse E met een energieverbruik van 44 kWh per 100 wasbeurten. Deze vaatwasser heeft een maximaal geluidsvolume van 44 dB.

Groot LED-display – handig en gebruiksvriendelijk
Geniet van een eenvoudige en intuïtieve manier om jouw afwas te doen dankzij het grote LED-display dat gemakkelijk af te lezen en te bedienen is. Ook op afstand lees je de was status, de resterende tijd, de instellingen en het programmaverloop af. Zo kun je het wasprogramma eenvoudig volgen en bedienen.

Flexibel interieur
Met de hoogteverstelling van het boven vak zijn grote pannen, serveerschalen en zeer grote borden geen probleem meer. Of het nu wat hoger of lager is, met dit model kan je elk item in de vaatwasser doen.

Halve lading – elke keer schone vaat zonder middelen te verspillen
De dagen van wachten tot de vaatwasser vol is om hem te starten behoren nu tot het verleden. De Half Load-functie geeft je de flexibiliteit van laden en tijd. Gebruik gewoon de onder korf en bespaar tijd en energie. Geniet keer op keer van het gemak van een schone vaat zonder waardevolle middelen te verspillen.

Hygiënefunctie – vermindert ziektekiemen en bacteriën
De hygiënefunctie kan worden gecombineerd met verschillende programma’s om hygiënische reinheid te bereiken. De laatste spoelcyclus wordt verlengd en de watertemperatuur wordt verwarmd tot 70 graden, wat een bijzonder goede reiniging mogelijk maakt en bacteriën en ziektekiemen vermindert.

Expres wassen
Met de express optie was en droog je je vaat binnen 1 uur. Het is zeer geschikt voor kleine hoeveelheden licht vervuilde vaat die niet intensief gereinigd hoeft te worden.

Belangrijkste kenmerken van Inbouw vaatwasser Samsung DW60M6044US

 • droogsysteem; condensatie drogen
 • in hoogte verstelbare boven korf
 • binnen ruimte: roestvrij staal
 • weergave resterende tijd
 • Gebruik van multi tabs
 • aantal programma’s 6
 • Starttijd uitstellen 1-24 uur
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 44
Aantal couverts 13
Garantie 1 jaar garantie
Besteklade Nee
Digitaal display Digitaal display en druktoetsen
Energieklasse (nieuw label) E
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 94
Merk Samsung
Nis Breedte (cm) 60
Nis Diepte (cm) 55
Nis Hoogte (cm) 81.5
Plaatsing vaatwasser Onderbouw
Resttijdindicatie Ja
Staat van het product Transportschade
Inbouw vaatwasser Samsung DW60M6044US
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw vaatwasser Samsung DW60M6044US” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *