Aanbieding! E

Inbouw vaatwasser Samsung DW60M6070IB

Transportschade

De Inbouw vaatwasser Samsung DW60M6070IB biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse E. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 44 dB en een energieverbruik van 95 kWh per 100 wasbeurten.

 399.00

Productinformatie

De Inbouw vaatwasser Samsung DW60M6070IB biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse E. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 44 dB en een energieverbruik van 95 kWh per 100 wasbeurten.

Bestek makkelijk en veilig in- en uitladen
De besteklade bovenin de machine biedt ruimte aan kleine, lichte items zoals bestek en ander keukengerei. Je bestek blijft veilig op zijn plek en wordt toch grondig gereinigd met krachtige waterstralen.

Flexibele ruimte voor hogere, bredere borden
Hoogte makkelijk in te stellen. Flexible Interior Space – het bovenste rek gaat met een simpele aanraking 5 cm extra omhoog of omlaag. Zo maak je in het onderste rek plaats voor schalen van allerlei afmetingen, hoge pannen, brede schotels en extra grote borden.

Spaar tijd en geld met halve vaat
Halve belading. Eindelijk hoef je niet meer te wachten tot de vaatwasser vol is. De halve belading instelling geeft je veel meer flexibiliteit, omdat hierbij alleen het onderste compartiment wordt gebruikt. Je spaart zo tijd en energie en geniet van meer gebruiksgemak.

Hygiënische spoeling doodt bacteriën
Bij bepaalde programma’s kan de Hygiëne-functie worden ingeschakeld. De laatste spoelgang wordt verlengd, waarbij de temperatuur toeneemt tot 70˚C voor een diepere reiniging die niet wordt overleefd door bacteriën en ziektekiemen. Hiermee zijn je borden, bestek en kookgerei altijd veilig in gebruik.

Bespaar tijd met 60 minuten was- en droogtijd
Express Wash (60 min). Met de Express Wash optie van 60 minuten is je vaat veel sneller schoon en droog. Ideaal voor de kleinere, niet al te vuile vaat waarvoor intensief wassen niet nodig is, zoals kopjes, bestek en borden. Een compleet was- en droogprogramma duurt dan maar 60 minuten.

Belangrijkste kenmerken van Inbouw vaatwasser Samsung DW60M6070IB

 • Volledig geïntegreerd
 • Besteklade
 • Halve belading
 • Express Wash (60 min)
 • Display Licht Kleur; Ice blue
  Wastechnologie: Rotary
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 44
Aantal couverts 14
Garantie 1 jaar garantie
Besteklade Ja
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) E
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 95
Merk Samsung
Nis Breedte (cm) 59.8
Nis Diepte (cm) 55
Nis Hoogte (cm) 81.5
Plaatsing vaatwasser Volledig geïntegreerd
Staat van het product Transportschade
Inbouw vaatwasser Samsung DW60M6070IB
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw vaatwasser Samsung DW60M6070IB” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *