Aanbieding! B

Vaatwasser Bauknecht BBO 3O539 PLGT

Transportschade

De vaatwasser Bauknecht BBO 3O539 PLGT heeft energielabel B met een verbruik van 64 kWh per 100 wasbeurten. Het apparaat heeft ruimte voor 14 couverts en produceert maximaal 39 dB aan geluid.

 550.00

Productinformatie

De vaatwasser Bauknecht BBO 3O539 PLGT heeft energielabel B met een verbruik van 64 kWh per 100 wasbeurten. Het apparaat heeft ruimte voor 14 couverts en produceert maximaal 39 dB aan geluid.

Schoon
De tot 30% sterkere hogedruksproeiers verwijderen hardnekkig en ingebrand vuil tot in de laatste hoek – zonder voorspoelen. En met de praktische beugels kunnen potten, pannen en braadpannen rechtop worden geplaatst, waardoor het laadvermogen in de onderste mand met 30% toeneemt.

ActiveDry
Aan het einde van het programma opent ActiveDry automatisch de deur voor tot wel 45% – 70% betere droogresultaten en bespaart tot 15% energie in het proces. Om een ​​optimale bescherming van de meubelfronten te garanderen, gaat de deur pas open als de temperatuur in het interieur is afgekoeld tot 40°C.

Glasverzorging
Glass Care reinigt en droogt gevoelige glazen bijzonder voorzichtig. De glazen kunnen veilig worden opgeborgen in een speciale houder. Als de houder niet nodig is, kan deze ruimtebesparend worden opgevouwen.

Interieur verlichting
De innovatieve LED-verlichting verlicht het interieur van je vaatwasser ideaal wanneer de deur wordt geopend. Zo overtuigen de Bauknecht-vaatwassers met een beter overzicht bij het inladen en scoren ze ook nog eens met een aantrekkelijke esthetiek.

ProComfort besteklade
Met de praktische, flexibel indeelbare besteklade ProComfort heb je nog meer flexibiliteit, ruimte en orde in je vaatwasser. Dankzij de flexibele instelling biedt de besteklade extra ruimte voor grotere schalen of lange glazen. De lade is eenvoudig verstelbaar en daarom ontworpen voor langere messen, houten lepels of keukengerei indien nodig.

Belangrijkste kenmerken van Vaatwasser Bauknecht BBO 3O539 PLGT

 • kleur roestvrij staal
 • Controlerende type Gedeeltelijk geïntegreerd
 • Luchtgeluid 39 dB
 • Artikelafmetingen L x B x H 55,5 x 59,8 x 82 cm
 • gewicht 35,5 kilogram
 • spanning 220 volt
 • Capaciteit 9,5 liter
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 39
Aantal couverts 14
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Automatisch deuropening einde programma ActiveDry
Besteklade Ja
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) B
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
Indicatielicht op vloer Nee
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 64
Merk Bauknecht
Nis Breedte (cm) 59.8
Nis Diepte (cm) 55.5
Nis Hoogte (cm) 82
Plaatsing vaatwasser Half geïntegreerd
Resttijdindicatie Ja
Staat van het product Transportschade
Vaatwasser Bauknecht BBO 3O539 PLGT
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Vaatwasser Bauknecht BBO 3O539 PLGT” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *