Aanbieding!

Vaatwasser Samsung DW60M6050SS

Transportschade

De dagen dat je moest wachten tot de vaatwasser vol was om ermee te beginnen, zijn nu verleden tijd. De functie Half Load in vaatwasser Samsung DW60M6050SS geeft je flexibiliteit in termen van vulling en tijd.

 349.00

Productinformatie

Vaatwasser Samsung DW60M6050SS heeft ruimte voor 14 couverts. Het apparaat heeft een gemiddeld jaarlijks elektriciteitsverbruik van 237 kWh. Dit verbruik wordt ook weerspiegeld in de klasse A +++ op de schaal van energie-efficiëntie. In een jaar kun je verwachten dat de vaatwasser gemiddeld 2716 liter water nodig heeft. Als de vaatwasser is ingeschakeld, hoor je nauwelijks een geluid, omdat het een geluidsniveau van slechts 42 dB heeft.

Aangezien het apparaat gedeeltelijk is geïntegreerd, kun je het apparaat met een extra bekleding direct aanpassen aan jouw bestaande keuken. Dit is vooral handig als je na een tijdje oudere apparaten wilt vervangen en dus alleen eenheid wilt creëren met een passend front. Selecteer de optimale instelling uit zeven programma’s, afhankelijk van de hoeveelheid afwas en de mate van vervuiling. In de vaatwasser staat een mand waarin het vuile bestek kan worden gevonden. De hoogte van de bovenste korf is instelbaar. Dus omvangrijke onderdelen kunnen worden ondergebracht. De machine kan tot 70 ° C verwarmen en dus zelfs zeer vuile ladingen schoon maken. Om delicate gerechten met voldoende warmte te wassen, kun je de temperatuur verlagen tot 40 ° C.

Alle instellingen kunnen worden gemaakt op het geïntegreerde display. Om in te stellen hoe lang de machine nog loopt, wordt de resterende tijd van het programma weergegeven. Wanneer het programma is voltooid, wordt dit door de vaatwasser gemeld. Als je zout en spoelglansmiddel moet bijvullen, wordt dit aan je gemeld door een melding.

Belangrijkste kenmerken van Vaatwasser Samsung DW60M6050SS

 • Jaarlijks energieverbruik:  266 kWh / jaar
 • Jaarlijks waterverbruik: 2940 liter / jaar
 • Capaciteit standaard couverts: 14
 • In hoogte verstelbare bovenkorf: ja
 • Programma’s: Intensief 70 ° C, Auto 40-65 ° C, Express 65 ° C, Eco 45 ° C, Snel 50 ° C, glasprogramma 40 ° C, voorspoelen. 4 opties: Uitgestelde start, halve lading, hygiënefunctie (70 ° C), Multitab 2 in1
 • Beveiligingsfuncties: Kinderslot, vochtsensor, aqua stop
 • Uitgestelde start: 1-24 uur
 • Resterende tijdweergave: Ja
 • Half-load functie: Ja
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Merk Samsung
Aantal couverts 14
Energieklasse A++
Geluidsniveau (dB) 44
Automatisch deuropening einde programma Ja
Automatische uitschakeling Ja
Beladingsherkenning Ja
Besteklade Ja
Digitaal display Ja
Energieverbr. per jaar (kWh) 266
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Nee
Indicatielicht op vloer Ja
Materiaal kuip RVS
Nis Breedte (cm) 59.5
Nis Diepte (cm) 55
Nis Hoogte (cm) 81.5
Overloopbeveiliging Ja
Plaatsing vaatwasser Half geïntegreerd
Resttijdindicatie Ja
Startuitstel  Ja
Staat van het product Transportschade
Vaatwasser Samsung DW60M6050SS
Meer specificaties
1

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Vaatwasser Samsung DW60M6050SS” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *