Aanbieding!

Vaatwasser Samsung DW60M6050US

Krasje/ deukje

Met de energie-efficiëntieklasse E en 0,93 kWh in de standaard reinigingscyclus is vaatwasser Samsung DW60M6050US zuinig in verbruik.

Original price was:  549.00.Current price is:  399.00.
  • Gratis bezorging

  • Betaal zoals jij wilt

  • Plan je bezorgdagKies een dag die het beste uitkomt

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uitverkocht

Wij voeren gratis uw oude apparaat af (mits het klaarstaat bij de voordeur)

Productinformatie

Met energie-efficiëntieklasse E en 0,93 kWh in de standaard reinigingscyclus is vaatwasser Samsung DW60M6050US zuinig in verbruik. Als het voor jou belangrijk is dat de vaatwasser kan worden geïntegreerd in het ontwerp van de keuken, en tevens zuinig is, dan is deze machine zeer geschikt. De capaciteit van 14 couverts is voor gezinnen en huishoudens vanaf 4 personen.

Normaal gesproken passen vaatwassers met een hoogte van 85 cm niet in een inbouwkeuken. Dit product kan echter als onderbouw apparaat worden geïnstalleerd. Met zeven wasbeurten is er voor elke behoefte een passend programma. Gebruik de ingebouwde besteklade waarin je je bestek voorsorteert. De hoogte van de bovenkorf is verstelbaar. Op deze manier kunnen ook omvangrijke onderdelen worden ondergebracht. De machine kan tot 70 ° C verwarmen en daarmee ook bijzonder vuile ladingen reinigen. Je kunt de temperatuur verlagen tot 40 ° C zodat je delicate gerechten op de juiste temperatuur kunt wassen.

Alle instellingen zoals temperatuur en programma kunnen via het LED-display worden gedaan. Met de weergave van de resterende tijd weet je altijd wanneer het wasprogramma is afgelopen. De functie voor halve belading is vooral handig voor individuele huishoudens, omdat je op deze manier niet dezelfde hoeveelheid water nodig hebt als de machine gedeeltelijk gevuld is. Kinderslot is ook geïnstalleerd. Zo kan een kind naar believen op de knoppen op het apparaat drukken, zonder dat het spoelproces voortijdig wordt afgebroken of het programma verandert.

Belangrijkste kenmerken van Vaatwasser Samsung DW60M6050US

  • Geluidsniveau 44 dB
  • Groot LED-display – handig en gemakkelijk te gebruiken
  • 6 programma’s inclusief automatische en intensieve programma’s
  • AquaStop inclusief waterlekkagesensor
  • Halve lading
  • Energielabel E
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Aantal couverts 14
Energieklasse E
Geluidsniveau (dB) 44
Automatisch deuropening einde programma Ja
Automatische uitschakeling Ja
Beladingsherkenning Ja
Besteklade Ja
Digitaal display Ja
Energieverbr. per jaar (kWh) 266
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Nee
Indicatielicht op vloer Time light
Merk Samsung
Nis Hoogte (cm) 82
Overloopbeveiliging Ja
Plaatsing vaatwasser Onderbouw
Resttijdindicatie Ja
Startuitstel  Ja
Staat van het product Krasje/ deukje
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?