Aanbieding!

Vaatwasser AEG FFB53600ZM

Krasje/ deukje

Vaatwasser FFB52610ZM is vrijstaand, heeft een eco-programma, is geschikt voor 13 couverts en heeft een bestekkorf die niet verplaatst kan worden.

 475.00

Productinformatie

Vaatwasser AEG FFB53600ZM is vrijstaand, heeft een eco-programma, is geschikt voor 13 couverts en heeft een bestekkorf die niet verplaatst kan worden. Verder heeft hij het energielabel A+++. Zeer ruim en zuinig in gebruik.

Geavanceerde sensoren in AEG-vaatwassers passen automatisch de tijd, temperatuur en het waterverbruik aan naar gelang het niveau van vuilheid van elke lading. Elke lading wordt dus apart bekeken met elke keer weer de beste resultaten.

De nieuwe Airdry-technologie geeft u een uitzonderlijke droogprestatie met een natuurlijke luchtstroom. De deur opent automatisch 10 cm in de laatste fase van de cyclus; als de vaat schoon is. Het droogt uw vaat op een natuurlijke manier en bespaart zo ook op energiekosten.

Glazen zijn vaak de meest delicate items in uw vaatwasser en kunnen dus wel wat extra zorg gebruiken. Het bovenste rek van deze vaatwasser is uitgerust met rubberen noppen om de glazen te ondersteunen en te beschermen. De SoftSpikes zijn ideaal om uw glazen en mokken rechtop te houden, zodat ze niet kunnen omvallen en breken.

Belangrijkste Eigenschappen: Vaatwasser AEG FFB53600ZM

 • Energie-efficiëntieklasse: A+++
 • Installatie: Vrijstaand
 • Droogresultaat: A
 • Geluidsniveau (dB): 44
 • Standaardcouverts: 13
 • Installatie: Vrijstaand
 • SprayZone-functie: Nee

 

Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Merk AEG
Aantal couverts 13
Energieklasse A+++
Geluidsniveau (dB) 44
Kleur RVS
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 85
Digitaal display Ja
Energieverbr. per jaar (kWh) 234
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Materiaal kuip RVS
Overloopbeveiliging Ja
Resttijdindicatie Ja
Staat van het product Krasje/ deukje
Startuitstel  Ja
Vaatwasser AEG FFB53600ZM
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Vaatwasser AEG FFB53600ZM” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *