Aanbieding! C

Vaatwasser AEG FFB64627ZW

Transportschade

De Vaatwasser AEG FFB64627ZW biedt ruimte aan 13 couverts en heeft energieklasse C met een energieverbruik van 74 kWh per 100 wasbeurten. Deze vaatwasser heeft een maximaal geluidsvolume van 44 dB.

 479.00

Productinformatie

De Vaatwasser AEG FFB64627ZW biedt ruimte aan 13 couverts en heeft energieklasse C met een energieverbruik van 74 kWh per 100 wasbeurten. Deze vaatwasser heeft een maximaal geluidsvolume van 44 dB.

SATELLITECLEAN®
Geniet van vlekkeloze reiniging van de vaat met SatelliteClean®. Deze sproeiarm heeft een drie keer beter bereik dan de standaard norm. Dankzij de dubbele roterende arm die voortdurend de sproeihoek wijzigt. Het water komt overal. Voor een complete reiniging.

SPECIAAL ONTWORPEN BESCHERMING VOOR JOUW DELICATE GLASWERK
Glazen zijn vaak de meest delicate items in je vaatwasser en kunnen dus wel wat extra zorg gebruiken. Het bovenste rek van deze vaatwasser is uitgerust met rubberen noppen om de glazen te ondersteunen en te beschermen. De SoftSpikes zijn ideaal om je glazen en mokken rechtop te houden, zodat ze niet kunnen omvallen en breken.

VERWIJDERT MEER DAN 99,9999% VAN ALLE BACTERIËN EN VIRUSSEN
De ExtraHygiene-functie garandeert je een maximale reiniging met hygiënische zorg. Met de ExtraHygiene-functie wordt het water in de laatste spoelbeurt gedurende minstens 10 minuten verhit tot 69°C om alle vaat te ontsmetten en meer dan 99,9999% van alle bacteriën en virussen te verwijderen

NATUURLIJK DROGEN
De nieuwe Airdry-technologie geeft je een uitzonderlijke droogprestatie met een natuurlijke luchtstroom. De deur opent automatisch 10 cm in de laatste fase van de cyclus; als de vaat schoon is. Het droogt je vaat op een natuurlijke manier en bespaart zo ook op energiekosten.

DE QUICKLIFT-KORF IS IN HOOGTE VERSTELBAAR
Geniet van het efficiënte gemak dat de QuickLift-korf biedt. Zelfs bij een volledige lading met omvangrijke voorwerpen kun je de hoogte moeiteloos aanpassen, zodat je de vaat gemakkelijk kunt laden of verwijderen.

BOVENKORF IN HOOGTE VERSTELBAAR, OOK BIJ VOLLE LADING
Zelfs als de bovenkorf geladen is, kan je het niveau van de bovenkorf van jouw vaatwasser eenvoudig aanpassen aan de vaat in de bovenste of onderste korf. Beschikbaarheid van SoftGrips en SoftSpikes is afhankelijk van het model vaatwasser.

Belangrijkste kenmerken Vaatwasser AEG FFB64627ZW

 • 8 Programma’s
 • 4 temperaturen
 • Optie XtraPower
 • Optie GlassCare
 • Extra Hygiëne optie
 • Bestekmand
 • AquaControl
 • Resttijdindicatie
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 44
Aantal couverts 13
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 62.2
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) C
Energieverbr. per jaar (kWh) 74
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Gewicht (kg) 42
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 74
Merk AEG
Staat van het product Transportschade
Vaatwasser AEG FFB64627ZW
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Vaatwasser AEG FFB64627ZW” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *