Aanbieding!
Vaatwasser Beko DFN28R21W 60cm A++ elders €399

Vaatwasser Beko DFN28R21W heeft energieklasse A++, is 60 centimeter breed en biedt plaats aan 13 couverts. Het geluidsniveau is 43 decibel en er is een uitgestelde startfunctie.

 399.00  275.00
Productinformatie

Vaatwasser Beko DFN28R21W heeft energieklasse A++, is 60 centimeter breed en biedt plaats aan 13 couverts. Het geluidsniveau is 43 decibel en er is een eco pogramma.

Uitgestelde start
Met de startuitstel functie heeft u de mogelijkheid om de machine op een later moment op de dag te laten draaien op de gewenste wasprogramma. Wanneer u dan thuiskomt, is deze klaar en kunt u direct aan de slag. Deze optie is ook handig als u de machine ’s nachts wilt laten draaien.

Transportschade
Vaatwasser Beko DFN28R21W heeft transportschade, dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Ondanks deze schade geeft de fabrikant garantie aangezien het product alleen beschadigd is en niet defect. Op dit product zit 2 jaar fabrieksgarantie.

Vragen over Vaatwasser Beko DFN28R21W? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Over Beko
We werken hard aan het continu blijven ontwikkelen van slimme producten om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken! We hebben de afgelopen 20 jaar naar de mening van onze consumenten geluisterd. Met deze mening creëren wij de meest slimme producten. Beko, inspired by the smart generation. Deze slimme oplossingen resulteren in producten die gebaseerd zijn op het verminderen van het energieverbruik en zorgt ervoor dat jij jouw tijd zo slim mogelijk kunt indelen. Deze combinatie met een modern design zorgt ervoor dat er voor iedereen een Beko is.
Meer informatie over Beko

 

Energieklasse A++
Waterbeveiliging Ja
Uitgestelde start Ja
Resttijd indicatie Ja
Kleur Wit
Digitaal display Ja
Kort programma Ja
Ecoprogramma Ja
Zoutindicator Ja
Glansindicator Ja
Soort bestekvoorziening Besteklade
Maximale reinigingstemperatuur 70 °C
Geluidsniveau (in Db) 43 dB
Geluidsniveau (in Db) Stil (tot 73 dB)
Aantal couverts 13
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm
Plaatsing Vrijstaand
EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Beko
Meer specificaties