Aanbieding!

Vaatwasser Bosch SMS2HVI20E

Transportschade

Vaatwasser Bosch SMS2HVI20E is een vrijstaand model met energielabel A++, een verbruik van 262 kWh per jaar en 2660 liter water per jaar. Het maximale volume van de machine tijdens het programma is 46 dB en er passen 13 couverts in.

 429.00  407.55

Productinformatie

Vaatwasser Bosch SMS2HVI20E is een vrijstaand model met energielabel A++, een verbruik van 262 kWh per jaar en 2660 liter water per jaar. Het maximale volume van de machine tijdens het programma is 46 dB en er passen 13 couverts in.

Automatische programma’s
Het waterverbruik, de watertemperatuur en de wastijd worden nauwkeurig aangepast aan de mate van vervuiling van de vaat. Dit levert het hoogste wasresultaat op en bespaart tegelijkertijd water en energie.

EcoSilence-Drive
Het huis schoonhouden kan moeilijk zijn. Het lijkt soms onmogelijk om het kalm te houden. Onze vaatwassers met EcoSilence Drive combineren uitstekende reinigingsresultaten met een laag geluidsniveau. Uitgerust met een borstelloze, energiebesparende motor die wrijvingsgeluiden tot een minimum beperkt, zorgt EcoSilence Drive ervoor dat de vaatwasser veel stiller draait. U kunt dus genieten van een huis dat even stil als schoon is.

Doseringsassistent
De Doserings Assistent staat voor optimale reinigingsresultaten en een stiller spoelproces. Het gebruikte wasmiddel valt uit het wasmiddeldoseerbakje in een speciale opvangbak op de bovenste korf en lost daar volledig op.

Vario-lade
De Vario-lade met extra uitsparingen biedt ruimte voor groter bestek of kleiner serviesgoed zoals espressokopjes. Dit geeft je flexibiliteit bij het inladen van je vaatwasser en geeft je meer ruimte in de waskast.

Gemakkelijke start
Het bepalen van het juiste wasprogramma is soms niet zo eenvoudig. En leidt vaak tot onbevredigende resultaten. De Easy Start-functie van de Home Connect-app maakt een einde aan het giswerk en beveelt voor elke belasting het optimale programma aan – rechtstreeks op uw mobiele apparaat. Voer hiervoor eenvoudig de mate van vervuiling en het soort en de hoeveelheid serviesgoed of bestek in je Home Connect app in. Selecteer vervolgens het juiste programmavoorstel – en u bent klaar. Voor gewoon perfect schoon serviesgoed, bij elke wasbeurt.

Belangrijkste kenmerken van Vaatwasser Bosch SMS2HVI20E

 • Geluidsniveau: 46 dB
 • AquaStop: een Bosch-garantie bij waterschade – voor de levensduur van het apparaat
 • Extra drogen: selecteerbare optie voor extra grondig drogen voor ladingen die moeilijk te drogen zijn
 • Home Connect: geconnecteerde huishoudelijke apparaten van Bosch voor een gemakkelijker leven.
 • Favoriete programma: uw persoonlijke instellingen met één druk op de knop
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieklasse A++
Geluidsniveau (dB) 46
Aantal couverts 13
Aandrijfmechanisme motor EcoSilence Drive
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 84.5
Besteklade Ja
Digitaal display Ja
Energieverbr. per jaar (kWh) 262
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Gewicht (kg) 58.2
Kleur RVS
Materiaal kuip RVS
Merk Bosch
Overloopbeveiliging Ja
Resttijdindicatie Ja
Startuitstel  Ja
Staat van het product Transportschade
Vaatwasser Bosch SMS2HVI20E
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Vaatwasser Bosch SMS2HVI20E” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *