Aanbieding! D

Vaatwasser Bosch SMS4HDI52E

Transportschade

Vaatwasser Bosch SMS4HDI52E heeft energielabel D met een verbruik van 84 kWh per 100 wasbeurten. In de vaatwasser passen 13 couverts en bij elke wasbeurt verbruikt het apparaat 9,5 liter water.

 499.00

Productinformatie

Vaatwasser Bosch SMS4HDI52E heeft energielabel D met een verbruik van 84 kWh per 100 wasbeurten. In de vaatwasser passen 13 couverts en bij elke wasbeurt verbruikt het apparaat 9,5 liter water.

Apart drogen
Activeer voor extra grondige droogresultaten de extra optie “Extra drogen”. Met een druk op de knop wordt de temperatuur tijdens het spoelen verhoogd en wordt de droogfase verlengd. Zo krijg je je vaat perfect droog uit de vaatwasser, ook bij verschillende beladingen.

Max Flex manden
Het correct vullen van je vaatwasser kan een uitdaging zijn. Niet zo met de Max Flex manden. Met een stabiele onderkorf en inklapbare rijen spikes, waarmee ook grote stukken servies kunnen worden neergezet, maken ze het dagelijks leven gemakkelijker. Daarnaast zorgen nieuw ontworpen glashouders en siliconen antislipstrips in het bovenrek ervoor dat je glazen veilig opgeborgen zijn. Voor nog meer laadmogelijkheden is er een besteklade of de derde mand. De Max Flex-korven garanderen volledige flexibiliteit en een stabiele belading van uw vaatwasser.

Derde mand voor extra ruimte
De derde mand voor extra ruimte in het bovenste gedeelte van jevaatwasser biedt voldoende ruimte voor groot en klein keukengerei, ondiepe schalen, maatbekers, enz. De verplaatsbare messenmand geeft meer laadruimte in de onderste mand. Voor meer flexibiliteit bij het vullen van je vaatwasser.

spraakbesturing
Dankzij de samenwerking met Amazon Alexa is je vaatwasser ook spraakgestuurd te bedienen. Zoek uit of de bijbehorende “Home Connect”-functie beschikbaar is in de Alexa-app voor jouw land en taal. Activeer de bijbehorende functie om de verbinding tussen Amazon Alexa en je huishoudelijke apparaat tot stand te brengen.

Gemakkelijke start
Het juiste afwasprogramma bepalen is soms niet zo eenvoudig. En leidt vaak tot onbevredigende resultaten. De Easy Start-functie van de Home Connect-app maakt een einde aan giswerk en beveelt voor elke belasting het beste programma aan – rechtstreeks naar je mobiele apparaat. Voer in je Home Connect app eenvoudig de mate van vervuiling en het soort en de hoeveelheid servies of bestek in. Vervolgens selecteer je de juiste programmasuggestie – en dat is alles. Voor gewoon perfect schone vaat, bij elk wasprogramma.

Belangrijkste kenmerken van Vaatwasser Bosch SMS4HDI52E

 • Aantal couverts Standaard reinigingscyclus 13
 • Energie-efficiëntieklasse (schaal) D (A tot G)
 • luchtgeluidemissies 44dB(A)
 • emissieklasse luchtgeluid B
 • AquaSensor
 • laadsensor
 • doseerassistent
 • Resterende tijd
 • Starttijd voorselectie
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 44
Aantal couverts 13
Besteklade Ja
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 84.5
Energieklasse (nieuw label) D
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Gewicht (kg) 53.7
Kleur RVS
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 84
Merk Bosch
Staat van het product Transportschade
Vaatwasser Bosch SMS4HDI52E
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Vaatwasser Bosch SMS4HDI52E” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *