Aanbieding! D

Vaatwasser Samsung DW60A6092FS

Transportschade

De Vaatwasser Samsung DW60A6092FS biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse D. Deze vaatwasser heeft geluidsniveau 44 dB en een energieverbruik van 85 kWh per 100 wasbeurten.

 649.00

Productinformatie

De Vaatwasser Samsung DW60A6092FS biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse D. Deze vaatwasser heeft geluidsniveau 44 dB en een energieverbruik van 85 kWh per 100 wasbeurten.

Automatische deur open
Zelfs de moeilijkst te drogen items zijn aan het einde van de cyclus klaar voor de kast met Auto Door Open. Zodra de cyclus is voltooid, gaat de deur open om de stoom te laten ontsnappen, zodat alles perfect droogt.

Express Wash (60 min)
Een express van 60 minuten maakt tijd vrij door je vaat supersnel schoon en droog te krijgen. Het is ideaal voor kleinere ladingen licht bevuilde items die niet echt intensief hoeven te worden schoongemaakt, zoals kopjes en bestek, omdat het ze binnen slechts 60 minuten door een volledige was- en droogcyclus zal leiden.

Flexibele binnenruimte
Geen enkele vaatwasmachine is hetzelfde, dus waarom zou je vaatwasser hetzelfde blijven? Met Flexible Interior Space kunt je de hoogte aanpassen en de tanden neerklappen om brede schotels, hoge steamers en meer te passen.

Flexibel 3e rack
Ooit geprobeerd om meer ruimte vrij te maken in de vaatwasser, maar moeite gehad om die laatste pot of pan erin te proppen? Het Convertible Metal 3rd Rack zit in de bovenkant en is gewijd aan bestek en keukengerei, waardoor je elders ruimte bespaart voor die omvangrijkere items. Omdat het volledig afneembaar is, kunt je het metalen vaatwasrek ook gemakkelijk uittrekken om snel uit te laden wanneer je wascyclus is voltooid.

Zelfreinigend
Een winnende combinatie – een vaatwasser die niet alleen de vaat schoonmaakt, maar ook zichzelf reinigt. Start gewoon Self Clean wanneer het je eraan herinnert en laat je vaatwasser voor de rest zorgen.

Halve lading
Nooit meer wachten tot de vaatwasser vol is voordat je hem aan de gang zet. Voer een halve lading uit wanneer je maar wilt, zonder de energie van een volledige lading te gebruiken.

Hygiëne spoelen
Wanneer alleen de diepste reiniging volstaat, is er Hygiënisch Spoelen. Deze extra hete cyclus zapt ziektekiemen weg. Het is dus perfect voor snijplanken, babyflessen en zelfs babyspeelgoed.

IJsblauw LED-display
We hebben de stijlinzet verhoogd met deze opvallende ijsblauwe LED-handgrepen. Ze zijn niet alleen erg stijlvol, ze laten je ook zien wanneer de vaatwasser aan staat, zodat je hem niet halverwege de cyclus opent.

Belangrijkste kenmerken Vaatwasser Samsung DW60A6092FS

 • Halve lading
 • Aquastop
 • Lekkage sensor
 • Kogellager railsysteem
 • Bestek laded
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 44
Aantal couverts 14
Besteklade Ja
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 84.5
Energieklasse (nieuw label) D
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Gewicht (kg) 50
Kleur RVS
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 85
Merk Samsung
Staat van het product Transportschade
Vaatwasser Samsung DW60A6092FS
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Vaatwasser Samsung DW60A6092FS” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *