Aanbieding!

Vriezer Beko RFNE200E40WN

Transportschade

De vriezer Beko RFNE200E40WN heeft energielabel E. Deze vriezer heeft een inhoud van 177 liter. Het energieverbruik is 213 kWh per jaar met een geluid van 40 dB.

 350.00

Uitverkocht

Productinformatie

De vriezer Beko RFNE200E40WN heeft energielabel E. Deze vriezer heeft een inhoud van 177 liter. Het energieverbruik is 213 kWh per jaar met een geluid van 40 dB.

ProSmart™-invertercompressor
Efficiënt en duurzaam en met een laag geluidsniveau. Als je koelkast een constant zoemende energievreter is, overweeg dan om hem te vervangen. Het innovatieve ontwerp van de ProSmart™-invertercompressor zorgt voor snellere koeling met een lager stroomverbruik en vier keer stillere werking dan traditionele koelcompressoren. Het apparaat past zich sneller aan temperatuurschommelingen aan, houdt etenswaren langer vers en bespaart tegelijkertijd energie.

Verwisselbare deurstopper
Deuropeningsrichting aanpasbaar aan je keukenindeling. Bij sommige keukenopstellingen kunnen de koelkastdeuren alleen in een bepaalde richting worden geopend. Met de verwisselbare deurscharnieren kunnen de deurscharnieren naar wens rechts of links van het apparaat worden bevestigd. Ook kun je de koelcapaciteit verdubbelen door twee koelkasten naast elkaar te plaatsen en een deuropeningsrichting om te draaien.

LED-verlichting
De energiezuinige en duurzame LED-verlichting verlicht het gehele interieur van de koelkast. De positie van de lampen zorgt voor verlichting, ook bij volle belading en geeft altijd een goed overzicht.

Gemakkelijk toegankelijke plank
Met een goed gevulde koelkast is het niet zo eenvoudig om dingen verder terug te vinden. Daarom hebben we onze EasyAccess Shelf ontwikkeld. Trek eenvoudig de onbreekbare glazen plank uit voor snelle toegang tot al je boodschappen. Zo vind je echt alle ingrediënten die je nodig hebt voor je volgende kooksessie.

Belangrijkste kenmerken van Vriezer Beko RFNE200E40WN

 • Totale inhoud: 177 liter
 • No Frost – nooit meer ontdooien!
 • Snelvriesfunctie
 • 4-sterren vriezer
 • Hoogte 145,7 cm
 • Breed 54 cm
 • Diepte 57,5 cm
 • Energie-efficiëntieklasse E
 • ProSmart-omvormercompressor Efficiënt en duurzaam en met een laag geluidsniveau
 • Koelsysteem: No frost
 • Dagelijkse ijsproductie (kg/24h) 1,4 kg
 • Vriescapaciteit (in kg/24h) 12kg
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieverbr. per jaar (kWh) 213
Energieklasse (nieuw label) E
Totale inhoud (liter) 177
Breedte (cm) 54
Hoogte (cm) 145.7
Diepte (cm) 57.5
Anti ijsvorming No frost
Akoestisch deuralarm Nee
Garantie 1 jaar garantie
Geluidsniveau (dB) 40
Merk Beko
Staat van het product Transportschade
Vriezer Beko RFNE200E40WN
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Vriezer Beko RFNE200E40WN” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.