Aanbieding! E

Vriezer Beko RFNE312E43WN

Transportschade

De Vriezer Beko RFNE312E43WN heeft energielabel E. Deze vriezer heeft een inhoud van maar liefst 282 liter. Het energieverbruik is 249 kWh per jaar met een geluid van 38 dB.

 499.00

Productinformatie

De Vriezer Beko RFNE312E43WN heeft energielabel E. Deze vriezer heeft een inhoud van maar liefst 282 liter. Het energieverbruik is 249 kWh per jaar met een geluid van 38 dB.

Uiterst efficiënt, duurzaam en stil
Als je koelkast een brommende en gorgelende energieslurper is, is het tijd om over te stappen. Dankzij het innovatieve ontwerp koelt de ProSmart™-invertercompressor sneller en energiezuiniger, en werkt bovendien vier keer stiller dan de gemiddelde koelkastcompressor. Het apparaat past zich sneller aan temperatuurschommelingen aan, houdt levensmiddelen langer vers en werkt energiezuinig.

Omkeerbare deur
Deurrichting aanpassen aan de keukenindeling. Aan welke kant de deur van de koelkast moet opengaan, is afhankelijk van de indeling van de keuken. Met de omkeerbare deur kunnen de scharnieren zowel links als rechts worden geplaatst, dus bepaal je zelf naar welke kant de deur opengaat. Om nog meer koelruimte te creëren kun je twee koelkasten naast elkaar zetten en de deur van een van beide omkeren.

Veiligheidsglas
Uiterst duurzame glazen platen. Maak je dankzij het veiligheidsglas geen zorgen als je een enorm grote en zware pot in de koelkast wilt zetten. De platen van gehard veiligheidsglas kunnen een gewicht tot 25 kg dragen. Ze zijn beter bestand tegen krassen en scheuren dan onbehandeld glas, zodat je er probleemloos zware dingen op kunt zetten.

Draai-om-en-serveer ijsklontjesbakje
IJsblokjes in een handomdraai. Je kunt ze buigen, erin knijpen, ermee op het aanrecht slaan, maar sommige ijsblokjesbakjes geven geen krimp. Draai-om-en-serveer ijsklontjesbakjes lossen dit probleem op – een enkele draai en serveren maar. De ijsblokjes worden opgevangen in de ijsbak. Geen rommel, geen gedoe.

Belangrijkste kenmerken van Vriezer Beko RFNE312E43WN

 • Hoogte 185 cm
 • Breedte 59,5 cm
 • Diepte 65,5 cm
 • Energie-efficiëntieklasse E
 • Jaarlijks energieverbruik (kWh/jaar) 249.01
 • ProSmart™ invertercompressor
 • Koelsysteem Geen vorst
 • Geluidsniveau klasse C
 • Geluidsniveau (dBA) 38dBA
 • Totaal volume (l) 282 l
 • Capaciteit IJsblokjes (kg / 24u) 2 kg
 • Dagelijkse invriescapaciteit (kg/dag) 19kg
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieverbr. per jaar (kWh) 249
Energieklasse (nieuw label) E
Totale inhoud (liter) 282
Breedte (cm) 59.5
Hoogte (cm) 185
Diepte (cm) 65.5
Anti ijsvorming No frost
Akoestisch deuralarm Ja
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau (dB) 38
Merk Beko
Staat van het product Transportschade
Vriezer Beko RFNE312E43WN
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Vriezer Beko RFNE312E43WN” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *